Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Τραμπ: Τι θα γινόταν αν τον δολοφονούσαν στην τελετή ορκωμοσίας

Τραμπ: Τι θα γινόταν αν τον δολοφονούσαν στην τελετή ορκωμοσίας

Με τέσσερις Αμερικανούς προέδρους να έχουν δολοφονηθεί, δεν λείπουν οι εικασίες για το τι θα συνέβαινε αν κάποιος δολοφονούσε τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του.

Σε περίπτωση που ο εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μαζί με άλλους ηγέτες, δολοφονούνταν κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο ειδήσεων CNN, θα αναλάμβανε τα καθήκοντά του αντιπρόσωπος του Μπαράκ Ομπάμα.

Το αμερικανικό δίκτυο έχει κατηγορηθεί για υποκίνηση βίας κατά των Τραμπ μετά από δημοσίευση με τίτλο “Η καταστροφή θα μπορούσε να διορίσει εκπρόσωπο του Ομπάμα στο Οβάλ Γραφείο”.

Έκαναν εικασίες για το τι θα συνέβαινε σε περίπτωση που ο δισεκατομμυριούχος εκλεγμένος αντιπρόεδρος Mike Pence και άλλοι ηγέτες του Κογκρέσου σκοτώνονταν κατά τη διάρκεια της σημερινής τελετής.

Ένας “εντεταλμένος διάδοχος του προέδρου”, που έχει διοριστεί από την κυβέρνηση Ομπάμα, δεν θα παραστεί στην ορκωμοσία και θα είναι έτοιμος να επέμβει σε περίπτωση που συμβεί κάτι.

Το CNN κατέληγε στο συμπέρασμα πως αυτό θα σήμαινε ότι ένας Δημοκρατικός θα έπαιρνε τη θέση του αντιπροέδρου στον Λευκό Οίκο σε περίπτωση μιας τέτοιας επίθεσης.

Πηγή: TheLadBible

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε