Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τραμπ τρολάρει τους Δημοκρατικούς! “Είναι βαρετό αλλά θα δω το debate τους επειδή πρέπει”

Τραμπ τρολάρει τους Δημοκρατικούς! “Είναι βαρετό αλλά θα δω το debate τους επειδή πρέπει”
photo Reuters

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν παρέλειψε να τρολάρει του Δημοκρατικούς λέγοντας πως θα παρακολουθήσει το… βαρετό τους debate επειδή απλά πρέπει.

Ο πρόεδρος Τραμπ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να σχολιάσει με tweets ό,τι θα ακούσει από τους 10 υποψηφίους του χρίσματος των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2020, οι οποίοι θα αναμετρηθούν σε τηλεοπτικές συζητήσεις σήμερα και αύριο στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

«Θα είμαι σε αεροπλάνο» τόνισε ο Τραμπ στην εκπομπή ‘Mornings with Maria’ του δικτύου Fox Business και πρόσθεσε «ναι, όλοι λένε ότι θα κάνω αναρτήσεις στο twitter. Θα είμαι πράγματι σε αεροπλάνο και απλά φαίνεται πολύ βαρετό, αλλά θα το δω επειδή πρέπει».

«Αυτό είναι μέρος της ζωής μου, ξέρετε, είναι μέρος της ζωής μου», πρόσθεσε.

Ο Τραμπ θα βρίσκεται σε πτήση του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One προς την Οσάκα της Ιαπωνίας, για τη σύνοδο G20, στον πρώτο του σταθμό στην περιοδεία του στην Ασία.

Με αυτοπεποίθηση δηλώνει ότι θα επανεκλέγει το 2020, ακούγοντας μάλιστα σήμερα το σύνθημα «4 ακόμη χρόνια, 4 ακόμη χρόνια», από παρευρισκομένους σε μια εκδήλωση οργάνωσης ευαγγελιστών χριστιανών στην Ουάσινγκτον, στην οποία συμμετείχε.

Οι σύμβουλοι του Τραμπ θεωρούν τον Τζο Μπάιντεν την μεγαλύτερη απειλή εκ των Δημοκρατικών υποψηφίων στο δρόμο για μια νέα προεδρική θητεία του Ρεπουμπλικανού μεγιστάνα.

Ως εκ τούτου ο σημερινός ένοικος του Λευκού Οίκου δεν χάνει ευκαιρία να εξαπολύει συχνά φραστικές επιθέσεις ενάντια στον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ. «Ο Μπάιντεν είναι μια χαμένη ψυχή. Αλλάζει ταχύτατα τις απόψεις του», τον κατηγόρησε σήμερα στη συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του Fox Business.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις