Κόσμος

Τράβηξε τον θάνατό του – Οι τελευταίες στιγμές του 29χρονου [vid]

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 29χρονος λάτρης των extreme sports Uli Emanuele που χτύπησε στα βράχια μετά τη βουτιά του από βουνό στις Ελβετικές Άλπεις.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ιταλός base-jumper βιντεοσκόπησε τον θάνατό του, καθώς τραβούσε βίντεο για ένα από τα πιο επικίνδυνα ακροβατικά του στις Ελβετικές Άλπεις.

O 29χρονος πήδηξε από βουνοκορφή αλλά έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στα βράχια πριν προλάβει να ανοίξει το αλεξίπτωτό του.

Ο τραγικός θάνατός του την Τετάρτη επιβεβαιώθηκε από την ομάδα του στα ελβετικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Emanuele ξεκίνησε την καριέρα του ως αλεξιπτωτιστής και έκανε αίσθηση στο ίντερνετ για τις πτώσεις του από βουνά, όπου φαινόταν να αψηφεί τον θάνατο.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπιλ Γκέιτς: «Ο Τζέφρι Έπσταϊν ήξερε ότι απατούσα την σύζυγό μου και με απειλούσε, δεν έβλαψα ποτέ κανέναν»
Σε παλαιότερο email, ο Έπσταϊν είχε ισχυριστεί ότι ο Γκέιτς σχεδίαζε να δώσει κρυφά στη Μελίντα ένα αντιβιοτικό για να θεραπεύσει μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια που κόλλησε ο σύζυγός της «από Ρωσίδες»
Μπιλ Γκέιτς