Κόσμος

Τρεις νεκροί από κορονοϊό στη Βόρεια Μακεδονία

Το τρίτο θύμα του κορονοϊού στη Βόρεια Μακεδονία, μία γυναίκα 66 ετών, η οποία νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο των Σκοπίων, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Τις προηγούμενες ημέρες δύο ακόμη άνθρωποι στη Βόρεια Μακεδονία, μία γυναίκα 57 ετών και ένας άνδρας 63 ετών έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές του Covid-19.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού στη Βόρεια Μακεδονία ανήλθε σε 177, καθώς σήμερα οι υγειονομικές αρχές της χώρας ανακοίνωσαν 29 νέα κρούσματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μέση Ανατολή: Από τη δολοφονία Χαμενεΐ στο σχέδιο των 15 σημείων Τραμπ – Όλα όσα έχουν συμβεί στις 30 ημέρες πολέμου
Τα σημαντικότερα γεγονότα στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή τις 30 ημέρες του πολέμου - Πιο σκληρό από όσο περίμεναν ΗΠΑ και Ισραήλ το Ιράν, αβεβαιότητα για την επόμενη ημέρα
Ένα σύννεφο καπνού υψώνεται μετά από έκρηξη στην Τεχεράνη του Ιράν