Κόσμος

Τρεις νεκροί από κορονοϊό στη Βόρεια Μακεδονία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το τρίτο θύμα του κορονοϊού στη Βόρεια Μακεδονία, μία γυναίκα 66 ετών, η οποία νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο των Σκοπίων, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Τις προηγούμενες ημέρες δύο ακόμη άνθρωποι στη Βόρεια Μακεδονία, μία γυναίκα 57 ετών και ένας άνδρας 63 ετών έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές του Covid-19.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού στη Βόρεια Μακεδονία ανήλθε σε 177, καθώς σήμερα οι υγειονομικές αρχές της χώρας ανακοίνωσαν 29 νέα κρούσματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Φλέγεται» η Αλβανία για το πολυτελές θέρετρο του Τζάρεντ Κούσνερ: Οι αντιδράσεις και οι μαζικές διαδηλώσεις κλιμακώνονται
Την ώρα που η αντιπολίτευση και μέρος της κοινωνίας ασκούν σκληρή κριτική, η κυβέρνηση υπερασπίζεται την επιλογή της να προσελκύσει μεγάλα ξένα κεφάλαια.
Διαδηλώσεις στην Αλβανία