Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τρεις νεκροί μετά από πυροβολισμούς στο Λος Άντζελες – Σκηνές φρίκης μετά το επεισόδιο

Τρεις νεκροί μετά από πυροβολισμούς στο Λος Άντζελες – Σκηνές φρίκης μετά το επεισόδιο

Τρεις άνθρωποι είναι νεκροί μετά το επεισόδιο στην Τόρανς του Λος Άντζελες.
Τέσσερις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, ο δράστης πυροβολούσε αδιακρίτως, λένε οι μάρτυρες.
Το περιστατικό έγινε σε χώρο αναψυχής μέσα σε σάλα του μπόουλινγκ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης πυροβόλησε μετά από καβγά με θαμώνες.

Πεσμένα κορμιά, αίματα και άνθρωποι που κλαίνε. Οι εικόνες από τη σάλα του μπόουλινγκ σε κέντρο αναψυχής στην πόλη Τόρανς της περιφέρειας του Λος Άντζελες σοκάρουν. Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν πριν τα μεσάνυχτα. Ο απολογισμός τραγικός. Τρεις άνθρωποι νεκροί και τέσσερις τραυματίες.

Η τοπική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό αναζητώντας τον δράστη ο οποίος φέρεται να είναι ένας άνδρας που ενεπλάκη σε καβγά με άλλους θαμώνες.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ότι ο δράστης πυροβολούσε αδιακρίτως.

Η τοπική αστυνομία έχει περιοριστεί για την ώρα σε ένα tweet όπου αναφέρεται σε πολλά θύματα, καλώντας τους κατοίκους να μείνουν μακρυά από την περιοχή.

“Έχουμε πολλούς ανθρώπους που έχουν πέσει στο έδαφος μέσα και έξω από το Gable House”, είπε αστυνομικός σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. Ο διευθυντής του Gable House δήλωσε στους Los Angeles Times ότι άκουσε περίπου 4 πυροβολισμούς. “Ακούσαμε ότι γινόταν ένας μεγάλος καβγάς πριν από αυτό. Τρέξαμε στο μπαρ και καλυφθήκαμε επειδή μετά τον καυγά ακούσαμε πυροβολισμούς”. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι έμεινε κρυμμένος για περίπου 15 λεπτά, ενώ άλλοι μάρτυρες δήλωσαν ότι είδαν τον δράστη να πυροβολεί πολλές φορές αδιακρίτως.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις