Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρέμε Ελισάβετ! Έβαλε διαφήμιση στους Times ότι θα καταλάβει τον θρόνο στην Αγγλία!

Τρέμε Ελισάβετ! Έβαλε διαφήμιση στους Times ότι θα καταλάβει τον θρόνο στην Αγγλία!

Ως νόμιμος βασιλιάς της Αγγλίας και διάδοχος της βασίλισσας Ελισάβετ εμφανίζεται ο Allan V. Evans που υποστηρίζει με διαφήμισή του στους Times πως θα καταλάβει τον θρόνο μετά τον θάνατό της!

Ο Allan V. Evans έβαλε διαφήμιση στους Times υποστηρίζοντας πως είναι ο νόμιμος βασιλιάς της Αγγλίας και πως θα διεκδικήσει την ιστορική βασιλική περιουσία και τους τίτλους του μέσα στις επόμενες 30 ημέρες.

Υποστηρίζει ότι είναι απόγονος του ιδρυτή του Βασιλείου της Ουαλίας Cunedda Wledig που έζησε τον 3ο αιώνα. Αν και τόνισε πως έχει τον τίτλο και το στέμμα της Ουαλίας μέσα σε έναν μήνα, διαβεβαίωσε τους Βρετανούς πως θα απαιτήσει τον θρόνο μόνο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και πως δεν θα τη διώξει από βαθύτατο σεβασμό στο πρόσωπό της.

“Η ελευθερία και η ισότητα πρέπει να προωθηθούν”, τονίζει στο τέλος της διαφήμισής του και υπόσχεται να κάνει ξανά σπουδαία τη Μεγάλη Βρετανία. Πρόκειται για τον άνθρωπο που το 2012 προσπάθησε να οικειοποιηθεί τεράστια έκταση στο Twiggs, στη Γεωργία, και απορρίφθηκε αμέσως από τους δικηγόρους.

Είχε ισχυριστεί πως 35 ιδιοκτήτες ακινήτων ζούσαν στο κτήμα όπου ζούσαν κάποτε οι πρόγονοί του, αλλά δεν είχε καμία απόδειξη για να στηρίξει τον ισχυρισμό της κυριότητας.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε