Κόσμος

Τρόμος για 25 επιβάτες! Αεροπλάνο βγήκε εκτός διαδρόμου

Τρομακτικές στιγμές έζησαν οι 25 επιβάτες αεροπλάνου που εκτελούσε το δρομολόγιο Φρανκφούρτη - Μπρίστολ. Το αεροπλάνο βγήκε εκτός διαδρόμου στην προσγείωση.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το αεροπλάνο είχε αγγίξει τον αεροδιάδρομο όταν βγήκε εκτός προκαλώντας μεγάλες καθυστερήσεις στις πτήσεις.

Το αεροδρόμιο του Μπρίστολ επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν καθυστερήσεις, με το αεροπλάνο να ρυμουλκείται τελικά από το σημείο.

Η ανακοίνωση για την πτήση

Δεν υπήρξε, όπως αναφέρεται, κανένας τραυματισμός από το περιστατικό. “Μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ στις 11:36 το πρωί ένα Embraer 145 από τη Φρανκφούρτη βγήκε από τον αεροδιάδρομο. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και επέστρεψαν στον τερματικό με το λεωφορείο. Δεν τραυματίστηκε κανένας από τους 25 επιβάτες”, ανέφερε εκπρόσωπος.

Πηγή: Sun

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Politico: Ο Σάντσεθ στοχεύει στην επανεκλογή του με φόντο τη στεγαστική κρίση στην Ισπανία
Στον απόηχο της μεταναστευτικής κρίσης στη Θέουτα και των υποθέσεων διαφθοράς με συγγενείς και συνεργάτες του, ο Πέδρο Σάντσεθ, στοχεύει να εκμεταλλευτεί τη λαϊκή δυσαρέσκεια περί στέγασης για να επανεκλεγεί
Πέδρο Σάντσεθ