Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τρόμος για πρίγκιπα Χάρι και Meghan Markle – Κινδύνεψαν με τροχαίο μετά από καταδίωξη από παπαράτσι

Τρόμος για πρίγκιπα Χάρι και Meghan Markle – Κινδύνεψαν με τροχαίο μετά από καταδίωξη από παπαράτσι

Άσχημες μνήμες ξύπνησε η είδηση πως ο πρίγκιπας Χάρι, η σύζυγός του Μέγκαν Μάρκλ και η μητέρα της κινδύνεψαν με τροχαίο μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην οποία συμμετείχαν παπαράτσι.

Την «παρ’ ολίγον καταστροφική καταδίωξη με αυτοκίνητα» που ενεπλάκησαν ο πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν Μάρκλ, η μητέρα της και οι παπαράτσι έκανε γνωστή ένας εκπρόσωπος του δευτερότοκου γιου του βασιλιά Καρόλου.

Το συμβάν σημειώθηκε αφού η Μέγκαν και ο Χάρι αποχώρησαν από μια τελετή απονομής βραβείων, χθες βράδυ στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six όταν οι τρεις τους αποχώρησαν από την εκδήλωση τους ακολούθησαν 12 παπαράτσι και στη συνέχεια 4 από αυτούς άρχισαν να τους κυνηγούν, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ασφάλειας να κάνουν ο,τι μπορούν για να τους χάσουν.

«Αυτή η αδυσώπητη καταδίωξη, που κράτησε πάνω από δύο ώρες, κατέληξε σε πολλές παρ’ ολίγον συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στον δρόμο, με πεζούς και με δύο αστυνομικούς της Νέας Υόρκης» ανέφερε ο εκπρόσωπος στην ανακοίνωσή του.

«Ενώ το να είσαι δημόσιο πρόσωπο συνοδεύεται από ένα επίπεδο ενδιαφέροντος από το κοινό, δεν πρέπει ποτέ να βαρύνει την ασφάλεια κανενός. Η διάδοση αυτών των εικόνων, δεδομένων των τρόπων με τους οποίους ελήφθησαν, ενθαρρύνει μια εξαιρετικά παρεμβατική πρακτική που είναι επικίνδυνη για όλους τους εμπλεκόμενους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Χάρι και η Μέγκαν παραιτήθηκαν από τους βασιλικούς τους ρόλους το 2020 και μετακόμισαν στις ΗΠΑ και ανάμεσα στους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση ήταν και η «έντονη παρενόχληση από τα μέσα ενημέρωσης», όπως είχαν πει.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις