Κόσμος

Τρόμος σε καμπίνα αεροπλάνου: Γέμισε καπνούς από φωτιά [vids]

Στιγμές τρόμου όχι στον αέρα αλλά στο… έδαφος έζησαν οι επιβάτες σε αεροπλάνο της Aeroflot. Και μάλιστα λίγο μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Βόλγκογκραντ στη Ρωσία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το video που δείχνει τη στιγμή που το αεροπλάνο έχει… ντουμανιάσει από τους καπνούς κάνει το γύρο του κόσμου.

Όρθιοι οι επιβάτες φαίνονται στο video να παρατηρούν τρομοκρατημένοι τη φωτιά που έχει ξεσπάσει και εξαιτίας της γέμισε καπνούς η καμπίνα του αεροπλάνου.

https://youtu.be/tYlbfX6z70k

Μην πάρεις ποτέ φορτιστή στο αεροπλάνο!

Αιτία της φωτιάς ήταν ο φορτιστής ενός εκ των επιβατών. Ο οποίος έπιασε φωτιά και προκάλεσε την αναστάτωση. Όλα έγιναν λίγο μετά την προσγείωση και ενώ οι επιβάτες ετοιμάζονταν να κατέβουν από το αεροπλάνο.

Η πτήση της Aeroflot είχε απογειωθεί από τη Μόσχα με προορισμό το Βόλγκογκραντ.

Φωτογραφία: sputnik.com
Φωτογραφία: sputnik.com / YouTube

Αεροσυνοδοί έσπευσαν και αφού έσβησαν τη φωτιά με νερό, απομάκρυναν την… πηγή του κακού!

https://youtu.be/DL4DcIguGjA

Πηγή: sputnik.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αναφορές για απόπειρες αυτοκτονίας στο αεροπλανοφόρο «Λίνκολν» - «Ελπίζουν να μην ξυπνήσουν αύριο»
Το πλήρωμα διανύει τον ένατο μήνα στη θάλασσα και έχει συμπληρώσει 250 συνεχόμενες ημέρες χωρίς να προσεγγίσει στεριά, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για αεροπλανοφόρο στη σύγχρονη εποχή
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln στην Αραβική Θάλασσα
6
Το Κογκρέσο των ΗΠΑ δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ – «Προτεραιότητα ο GSI»
«Το έργο θα συμβάλει στην άρση της ενεργειακής απομόνωσης της Κύπρου, θα ενισχύσει την ασφάλεια εφοδιασμού του Ισραήλ και θα επιτρέψει αμφίδρομες ροές ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ της Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου»
Στιγμιότυπο από εργασίες ηλεκτρικής διασύνδεσης 14