Κόσμος

Τρόμος στη Σκωτία: Γιγάντια φίδια κόβουν βόλτες σε πολυσύχναστους δρόμους (pics, vid)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός έχει σημάνει στη Σκωτία καθώς γιγάντια φίδια εντοπίζονται σε πολυσύχναστα σημεία στην πόλη Γκρίνοκ. Οι Αρχές σημειώνουν ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πολλές αναφορές για μεγάλα ερπετά στην περιοχή. 

Σύμφωνα με την DailyMail, εργάτες κατασκευαστικής εταιρείας καθώς εκτελούσαν εργασίες σε κεντρικό σημείο της πόλης εντόπισαν ένα φίδι περίπου 4,5 μέτρα και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές. Στην αρχή νόμιζαν ότι το ερπετό, που εντοπίστηκε κοντά… σε ένα πεζοδρόμιο, ήταν νεκρό. Το τεράστιο φίδι όμως ήταν ζωντανό και ανέλαβε την περίθαλψη του ο τοπικός κτηνίατρος. 

Δείτε φωτογραφίες:

Βίντεο που ανέβηκε στα social media δείχνει κι άλλο μεγάλο ερπετό να έχει εντοπιστεί το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή. Οι Αρχές, σύμφωνα με την DailyMail, σημειώνουν ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πολλές αναφορές για μεγάλα ερπετά στην περιοχή, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία. 

Δείτε βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νεκρός Πορτογάλος τουρίστας στο Εξαμίλι στην Αλβανία έπειτα από άγρια επίθεση - 11 συλλήψεις, δύο αναζητούνται
Ο 21χρονος κατά τη διάρκεια συμπλοκής σε beach bar φέρεται να μπήκε στη μέση για να χωρίσει τους εμπλεκόμενους που είχαν πιαστεί στα χέρια, με αποτέλεσμα να δεχτεί τα θανατηφόρα χτυπήματα
Αλβανία
Νιαζί Κιζίλγιουρεκ: «Ντράπηκα που είμαι Τουρκοκύπριος» λέει ο πρώην ευρωβουλευτής για τις δολοφονίες Ισαάκ – Σολωμού
«Μετά την άγρια δολοφονία του Τάσου Ισαάκ, ο Ντενκτάς φιλοξένησε στο προεδρικό του μέγαρο όσους είχαν κουραστεί από το ''κυνήγι'' και τους πρόσφερε λεμονάδα για να δροσιστούν» θυμάται ο Κιζίλγιουρεκ
Ο Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής, Niyazi Kızılyürek