Κόσμος

Τρόμος στην Ιταλία! Νέα εστία μετάδοσης κορονοϊού με 64 κρούσματα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέα εστία μετάδοσης του κορονοϊού έχει προκύψει στην Μπολόνια, στην έδρα ιταλικής εταιρίας ταχείας παράδοσης δεμάτων και αλληλογραφίας.

Συνολικά, διαγνώσθηκαν θετικοί στον ιό εξήντα τέσσερις άνθρωποι, εκ των οποίων σαράντα επτά είναι εργαζόμενοι της εταιρίας και οι υπόλοιποι δεκαεπτά συγγενείς και φίλοι τους.

«Οι εργαζόμενοι είναι κατατρομαγμένοι. Ζητάμε να κλείσουν τα γραφεία, διότι η υγεία των ανθρώπων είναι πολυτιμότερη από τα κέρδη και την παραγωγή», δήλωσε ο γραμματέας του τομέα μεταφορών του συνδικάτου Uil, Μαουρίτσιο Λάγκο.

Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή δεν έτυχαν σεβασμού τα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχουν υπογραφεί, ενώ παράλληλα προσθέτει ότι «απαιτείται να σταματήσουν να εργάζονται, το γρηγορότερο δυνατό, όχι μόνον οι εσωτερικοί υπάλληλοι της διοίκησης, αλλά και οδηγοί της εταιρίας, οι οποίοι είναι συνεχώς εν κινήσει και κάθε ημέρα έρχονται σε επαφή με σχεδόν αμέτρητο αριθμό ανθρώπων».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή ο χρυσοχόος που πυροβόλησε και σκότωσε δύο ληστές στο Μιλάνο - «Ο Ματαρέλα απένειμε χάρη σε διακινητή που δολοφόνησε 30 ανθρώπους»
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι, τάχθηκε υπέρ της απονομής χάριτος ενώ ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, υπενθύμισε ότι αυτό αποτελεί αποκλειστικά δική του αρμοδιότητα
Ο Mario Roggero
5
Ντόναλντ Τραμπ: Σχέδιο για συνδρομή έως 100.000 δολάρια τον μήνα για ταχύτερη πρόσβαση στις αναρτήσεις του στο Truth Social
Η εταιρεία του Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να εξετάζει νέα υπηρεσία για επενδυτές και τράπεζες καθώς οι αναρτήσεις του προέδρου επηρεάζουν άμεσα τις αγορές
Ντόναλντ Τραμπ