Κόσμος

Τρόμος στην Ολλανδία: Ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο τα κρούσματα κορονοϊού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σπάει αρνητικά ρεκόρ ο κορονοϊός στην Ολλανδία. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα υπερέβησαν το ψυχολογικό όριο του 1 εκατομμυρίου.

Ο κορονοϊός σαρώνει την Ολλανδία και σήμερα, Σάββατο (06.02.2021) το 1 εκατομμύριο επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από την έναρξη της πανδημίας, όπως έδειξαν τα στοιχεία που δημοσιοποίησαν οι υγειονομικές αρχές της χώρας.

Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας (RIVM) ανέφερε 4.075 νέα περιστατικά μόλυνσης, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό των μολύνσεων από την COVID-19, στις 1.001.826 μολύνσεις, για τους 11 μήνες από τότε, που εντοπίστηκε ο κορονοϊός, στη χώρα των 17 εκατομμυρίων κατοίκων.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νότια Κορέα: 30 χρόνια φυλακή στον πρώην πρόεδρο Γιουν Σουκ Γέολ για τα drones που έστειλε στη Βόρεια Κορέα το 2024
Ο 65χρονος πρώην πρόεδρος της Νότιας Κορέας είχε ήδη καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη τον Φεβρουάριο επειδή αποπειράθηκε να επιβάλει τον στρατιωτικό νόμο και έστειλε τον στρατό στο κοινοβούλιο
Ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Κορέας Γιουν
Φρίκη από τη δολοφονία τριών παιδιών από τη μητέρα τους στη Μασαχουσέτη: «Έσφιγγε με λάστιχα γυμναστικής τον λαιμό τους»
Η υπεράσπιση δεν αμφισβητεί ότι η Κλάνσι σκότωσε τα παιδιά της, αλλά υποστηρίζει ότι έπασχε από σοβαρή επιλόχεια ψύχωση και βρισκόταν υπό ισχυρή φαρμακευτική αγωγή
Η Λίντσεϊ Κλάνσι