Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τρόμος στην Ταϊλάνδη! Μπήκε σε εμπορικό κέντρο και σκότωσε την πρώην γυναίκα του

Τρόμος στην Ταϊλάνδη! Μπήκε σε εμπορικό κέντρο και σκότωσε την πρώην γυναίκα του
Φωτογραφία αρχείου Reuters

Πανικός επικράτησε σε εμπορικό κέντρο της Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη. Οπλισμένος άνδρας μπήκε σε εμπορικό κέντρο και σκότωσε την πρώην γυναίκα του, ενώ τραυμάτισε άλλον έναν άνθρωπο.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στο εμπορικό κέντρο Century The Movie Plaza, κοντά στο Μνημείο Νίκης της Μπανγκόκ. Ο δράστης μπήκε με πυροβόλο όπλο σε κέντρο αισθητικής όπου εργαζόταν η πρώην σύζυγός του. Την πυροβόλησε και τη σκότωσε, ενώ τραυμάτισε ακόμη έναν άνθρωπο πριν το σκάσει από τον τόπο του εγκλήματος.

“Σημειώθηκε ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Century Plaza. Επρόκειτο για προσωπικό ζήτημα. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και ένας άλλος τραυματίστηκε”, δήλωσε στο Reuters ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Κρίσανα Πατανασάροεν.

Σύμφωνα με τον Παντανασάροεν, νεκρή είναι η πρώην σύζυγος του δράστη και τραυματίας ένας περαστικός. Πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί.

Μετά την επίθεση, ο χώρος αποκλείστηκε αλλά το εννέα ορόφων εμπορικό κέντρο συνέχισε κανονικά τη λειτουργία του.

Το νέο αιματηρό περιστατικό στην Ταϊλάνδη έρχεται 10 μέρες μετά το μακελειό με οπλισμένο στρατιώτη, ο οποίος άνοιξε πυρ και σκότωσε 29 ανθρώπους σε εμπορικό κέντρο πόλης στα βορειοανατολικά της χώρας. Ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά των δυνάμεων ασφαλείας.

Με πληροφορίες από channelnewsasia.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις