Κόσμος

Τρόμος στο Λονδίνο! Μαχαίρωσαν νηπιαγωγό και φώναζαν “ο Αλλάχ θα σε βρει”

- Η επίθεση έγινε σήμερα το πρωί σε κεντρική λεωφόρο του Λονδίνου
- Τρεις γυναίκες επιτέθηκαν στην 30χρονη
- Έκλεισαν όλα τα σχολεία της περιοχής

 

Ο τρόμος “βασιλεύει” στο Λονδίνο! Παραμονή των εκλογών στη Βρετανία, τρεις γυναίκες επιτέθηκαν σε νηπιαγωγό, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της, και την μαχαίρωσαν φωνάζοντας “ο Αλλάχ θα σε βρει”.
Η ιδιοκτήτρια του νηπιαγωγείου, Karrien Stevens, επιβεβαίωσε την επίθεση στην άτυχη γυναίκα, ηλικίας περίπου 30 χρόνων. Όπως δήλωσε η Stevens σε δημοσιογράφους, επιτέθηκαν στην υπάλληλο από πίσω, την πέταξαν στο έδαφος, την χτύπησαν, την κλώτσησαν και την μαχαίρωσαν στο χέρι.  

Οι τρεις γυναίκες, που είχαν ασιατικά χαρακτηριστικά, διέφυγαν, όταν ένας άνδρας έτρεξε να βοηθήσει τη γυναίκα, ενώ στη συνέχεια την πήγε στη δουλειά της.

Όλα τα σχολεία στην περιοχή έκλεισαν, ωστόσο η αστυνομία δεν αντιμεετωπίζει την επίθεση ως “περιστατικό τρομοκρατίας”.

Η επίθεση έγινε μόλις λίγα 24ωρα μετά την τρομοκρατική επίθεση στην “καρδιά” του Λονδίνου, το Σάββατο (03.06.2017), που κόστισε τη ζωή σε επτά ανθρώπους, ενώ 48 τραυματίστηκαν.

 

Με πληροφορίες από Daily Mail
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το FBI σταμάτησε 18χρονο που σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση στη Βόρεια Καρολίνα εμπνεόμενος από τον ISIS
Ο 18χρονος Christian Sturdivant σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση σε παντοπωλείο και fast food εστιατόριο, πριν συλληφθεί από το FBI το οποίο τον είχε στο στόχαστρο από το 2022, που είχε αποπειραθεί να σκοτώσει έναν γείτονά του
Αστυνομικοί του FBI
Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που η φονική πυρκαγιά εξαπλώνεται στο μπαρ του Κραν Μοντανά στην Ελβετία
Στο βίντεο οι θαμώνες του μπαρ φαίνεται να μην έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, αφού αρκετοί σήκωσαν τα κινητά τους για να βιντεοσκοπήσουν τις φλόγες
Ελβετία
5
Θρίλερ με την 15χρονη Αλίκη Καλλέργη που αγνοείται μετά τη φωτιά στο Κραν Μοντανά στην Ελβετία: «Δεν έχει ταυτοποιηθεί, προσευχηθείτε» λέει ο αδερφός της
Ο κολλητός φίλος της κοπέλας έγραψε στο Instagram πως η σορός της κοπέλας ταυτοποιήθηκε, κάτι που το διέψευσε ο αδερφός της: «Δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη, παρακαλώ προσευχηθείτε μέχρι την τελευταία στιγμή», αναφέρει χαρακτηριστικά. 
Ο Ρομαίν και η 15χρονη αδερφή του Αλίκη που σκοτώθηκε από τη φωτιά στο Κραν Μοντανά 9
Θαύμα στην πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά: Νεαρός παγιδεύτηκε στο μπαρ κρατώντας έναν σταυρό – «Η φωτιά τον απέφυγε κι επέζησε»
Η Λετίσια Πλας περιγράφει πώς ένας νεαρός, ανήμπορος να διαφύγει καθώς οι έξοδοι στο μπαρ είχαν αποκλειστεί, κάθισε στο πάτωμα κρατώντας έναν σταυρό στα χέρια του
Η αυτόπτης μάρτυρας Λετίσια Πλας