Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τρόμος στο Σίρακιουζ! Πυροβολισμοί με 5 τραυματίες ανάμεσά τους ένα παιδί – video

Τρόμος στο Σίρακιουζ! Πυροβολισμοί με 5 τραυματίες ανάμεσά τους ένα παιδί – video

Δεν είχαν περάσει παρά λίγες ώρες από το μακελειό στο Μέριλαν κι ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό σοκάρει τις ΗΠΑ. Αυτή τη φορά στο Σίρακιουζ, έξω από τη Νέα Υόρκη.

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ με καραμπίνες κατά τη διάρκεια αγρυπνίας σε σπίτι στο Σίρακιουζ της Νέας Υόρκης. Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους ένα κοριτσάκι οκτώ ετών σύμφωνα με την αστυνομία.

Δεν έχει γίνει γνωστό, ακόμα, τι ήταν εκείνο που προκάλεσε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς. Ένα περιστατικό που σημειώθηκε λίγες ώρες αφού γυναίκα άνοιξε πυρ και σκότωσε πέντε συναδέλφους της στο Μέριλαντ, πριν αυτοκτονήσει.

Ήταν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ (τοπική ώρα) όταν η αστυνομία ενημερώθηκε για πυροβολισμούς σε σπίτι στην οδό Μίντλαντ στο Σίρακιουζ, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν δυο ή τρεις υπόπτους, ενώ ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε πως ακούστηκαν τουλάχιστον 10 πυροβολισμοί κοντά στο σπίτι.

Με δάκρυα στα μάτια, μια γυναίκα είπε σε δημοσιογράφο πως από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν «η κόρη μου, ο ανιψιός μου, ένας φίλος μου, δυο ανιψιές μου».

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγρυπνίας. Κόσμος είχε συγκεντρωθεί στο σπίτι όπου σημειώθηκε το περιστατικό για να θρηνήσει το θάνατο του Ρίτσαρντ Χάρις, ενός ανθρώπου που έμενε στη γειτονιά και πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας.

Η Τάμι Τζάμισον δήλωσε πως ήταν στην αγρυπνία όταν ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί. Δεν γνώριζε τον δράστη ή τους δράστες αλλά άκουσε τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς και αμέσως έτρεξε να κρυφτεί για να γλιτώσει. Σύμφωνα με την ίδια, τη στιγμή των πυροβολισμών στο σπίτι βρίσκονταν 50 άνθρωποι και οι περισσότεροι έτρεξαν στο εσωτερικό για να καλυφθούν.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε κοντινά νοσοκομεία και σύμφωνα με την αστυνομία, η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

Με πληροφορίες από syracuse.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις