Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τρόμος στον αέρα: Δεν ήθελε να βάλει μάσκα και άρχισε να τους χτυπά και να ουρλιάζει (pics, vid)

Τρόμος στον αέρα: Δεν ήθελε να βάλει μάσκα και άρχισε να τους χτυπά και να ουρλιάζει (pics, vid)
Φωτογραφία video grab

Αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση της Ryanair όταν επιβάτης αρνήθηκε να τηρήσει τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό και άρχισε να επιτίθεται στο πλήρωμα και τους συνεπιβάτες του. Το αεροπλάνο είχε ξεκινήσει από την Τενερίφη και είχε ως τελικό προορισμό το Μάντσεστερ. 

Το περιστατικό, σύμφωνα με την Daily Mail, σημειώθηκε στις 29 Ιανουαρίου κατά την διάρκεια της πτήσης. Ο 24χρονος Daniel Hendry, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είχε καταναλώσει περίπου ένα μπουκάλι βότκα και όταν του ζητήθηκε να φορέσει τη μάσκα του, εκείνος άρχισε να επιτίθεται στο πλήρωμα και τους συνεπιβάτες του. 

Δείτε φωτογραφίες:

«Άντε γ@@@@ σου! Θα σε χτυπήσω στο κεφάλι» φέρεται να είπε ο 24χρονος σε μέλος του πληρώματος, καθώς του έκαναν παρατήρηση γιατί δεν φορούσε τη μάσκα του και δεν τηρούσε τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό. Μάλιστα, ο 24χρονος χτύπησε και μία συνεπιβάτη του. 

Η συμπεριφορά του Daniel Hendry ανάγκασε τους πιλότους να επιταχύνουν και το αεροπλάνο να φθάσει 15 λεπτά νωρίτερα. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 24χρονος συνελήφθη μόλις το αεροσκάφος έφθασε στο Μάντσεστερ, σπέρνοντας και πάλι τον πανικό αφού ούρλιαζε…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή φωτογραφιών: video grab

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις