Κόσμος

Τρόμος στον αέρα! Έδινε μάχη με τους ανέμους για να προσγειώσει το αεροπλάνο

Με μεγάλη δυσκολία κατάφερε να προσγειώσει πιλότος το αεροπλάνο που δεχόταν χτυπήματα από ισχυρούς ανέμους.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι άνεμοι που άγγιζαν τα 40-50 μίλια την ώρα στην Οκλαχόμα δημιούργησαν αρκετές δυσκολίες στην προσγείωση πτήσης της United Airlines Express στο Will Rogers World Airport.

Στο βίντεο αποτυπώνεται η απίστευτη πορεία μέχρι την τελική προσγείωση. Ο πιλότος κατάφερε να διαχειριστεί επιδέξια τη δύσκολη κατάσταση και να προσγειώσει το αεροπλάνο με ασφάλεια.

Όπως εξήγησε ο Randy Bass, σύμβουλος επί μετεωρολογικών που ειδικεύεται στον τομέα των αερομεταφορών, ο πιλότος έκανε αυτό για το οποίο έχουν εκπαιδευτεί σε παρόμοιες καταστάσεις.

Πηγή: Washingtonpost

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ, σύμφωνα με την Ντόχα
Επτά και πλέον μήνες μετά την έναρξη των βομβαρδισμών των ΗΠΑ και του Ισραήλ εναντίον του Ιράν, οι συνομιλίες ανάμεσα στην Ουάσιγκτον και την Τεχεράνη μοιάζουν να έχουν περιέλθει εκ νέου σε αδιέξοδο
Doha, Qatar - December 20, 2024: Waving Qatar flag in Doha city center with city center in background