Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τρόμος στον αέρα! Έβαλε φωτιά στην καμπίνα – Ούρλιαζαν και έκλαιγαν οι επιβάτες (BINTEO)

Τρόμος στον αέρα! Έβαλε φωτιά στην καμπίνα – Ούρλιαζαν και έκλαιγαν οι επιβάτες (BINTEO)

Σκηνές πανικού επικράτησαν σε πτήση της Shenzhen Airlines όταν επιβάτης έβαλε φωτιά στην καμπίνα του αεροσκάφους.

Τα μέλη του πληρώματος προσπαθούσαν απεγνωσμένα να ηρεμήσουν τους ταξιδιώτες που ούρλιαζαν και έκλαιγαν ενώ ο πιλότος προετοιμαζόταν για αναγκαστική προσγείωση.

Η στιγμή που ο επιβάτης προσπαθεί να βάλει φωτιά στην καμπίνα της πτήσης ZH9648 καταγράφηκε σε βίντεο που αποτυπώνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησαν στον αέρα.

Δύο επιβάτες τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του απίστευτου περιστατικού, με μια αεροσυνοδό να ρωτά αν υπάρχουν στρατιώτες ή αστυνομικοί μεταξύ των επιβατών.

“Καθίστε κάτω, πιστέψτε σε εμάς, πιστέψτε σε εμάς!” φώναζε άλλη αεροσυνοδός, ενώ ο πιλότος ζητούσε να επιστρέψουν όλοι στις θέσεις τους καθώς πραγματοποιούσε αναγκαστική προσγείωση.

Το συγκλονιστικό βίντεο μεταδόθηκε από το CCTV News China, ενώ φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής στην καμπίνα από την πυρκαγιά.

Ο άντρας που έβαλε τη φωτιά “εξουδετερώθηκε” από το πλήρωμα και τους συνεπιβάτες του, ενώ δύο από τους 95 ταξιδιώτες της πτήσης που είχε προορισμό την πόλη Guangzhou, στη νότια Κίνα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε