Κόσμος

Τρόμος στον αέρα σε πτήση της Emirates! “Πεδίο μάχης” το αεροσκάφος! video, pics

Εικόνες που δύσκολα μπορούν να περιγραφούν με λέξεις καταγράφηκαν σε μία πτήση της Emirates με προορισμό το Ντουμπάι!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι επιβάτες μιας πτήσης της Emirates έζησαν τον τρόμο στον αέρα, όταν το αεροσκάφος “χτυπήθηκε” από ισχυρότατες αναταράξεις περίπου τρεις ώρες πειν την προσγείωση.

[read4more]

Η πτήση EK449 ξεκίνησε από το Auckland και είχε προορισμό το Dubai στις 10.07.2019, με τις εικόνες να γίνονται σήμερα… viral.

Αρκετοί επιβάτες τραυματίστηκαν, κάτι πολύ λογικό αν ρίξει κανείς μια ματιά στις εικόνες που καταγράφηκαν μετά το περιστατικό.

Το αεροσκάφος της Emirates θυμίζει.. πεδίο μάχης! Σπασμένα μπουκάλια, τρόλει αναποδογυρισμένα, μια πεσμένη ταμπέλα εξόδου κινδύνου και κάθε είδους αντικείμενα στο έδαφος, μαρτυρούν την σφοδρότητα των αναταράξεων.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε πως κάποιοι επιβάτες και μέλη του πληρώματος τραυματίστηκαν ελαφρά, με μια μητέρα που ταξίδευε στην πτήση να την χαρακτηρίζει “εφιαλτική”, συμπληρώνοντας πως η κόρη της έκανε εμετό όταν σημειώθηκαν οι αναταράξεις.

“Ήμασταν αρκετά τυχεροί που βρισκόμασταν στην πρώτη θέση. Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να συνέβαινε στο πίσω μέρος του αεροσκάφους”…

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες λίγα δευτερόλεπτα μετά τις αναταράξεις στην πτήση της Emirates

https://www.youtube.com/watch?v=M_nMn_BIo9U

Πηγή: dailymail.co.uk.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλβανία: Έβδομη ημέρα χάους στα Τίρανα με 295 τραυματίες, μολότοφ και φωτιές – Σκληρή απάντηση Ράμα
Ο Αλβανός πρωθυπουργός ανακοίνωσε μπόνους 2.500 ευρώ για τους αστυνομικούς της πρώτης γραμμής και προειδοποίησε με οικονομικές κυρώσεις τις οικογένειες ανήλικων διαδηλωτών
Αλβανία διαδηλώσεις
Γαλλία: Ο φόβος για νέα επεισόδια και λεηλασίες φέρνει απαγορεύσεις κυκλοφορίας – Στρατό στο Παρίσι ζητά ο δήμαρχος
Πάνω από 3.000 καταστήματα καταστράφηκαν στα μεγάλα επεισόδια που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακου - Θα τεθούν σε εφαρμογή μέτρα στήριξης σε εργαζομένους και επιχειρήσεις
Παρίσι 18