Κόσμος

Τρόμος στον αέρα σε πτήση της Ryanair! Ουρλιαχτά, προσευχές και πανικός!

Οι επιβάτες πτήσης της Ryanair από το Μαρόκο στις Βρυξέλλες τα είδαν όλα στην κυριολεξία όταν το αεροπλάνο βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα Dennis.

Το αεροπλάνο της Ryanair κουνιόταν σαν καρυδότσουφλο από τους θυελλώδεις ανέμους και οι επιβάτες όπως θα δείτε στο βίντεο που τραβούσε ένας από αυτούς ούρλιαζαν, προσεύχονταν και έκλαιγαν.

Όλα έγιναν το περασμένο σαββατοκύριακο. Οι επιβάτες σε πανικό κλωτσούσαν τις θέσεις τους, ακούγονταν να αναπνέουν με δυσκολία, κάποιοι προσεύχονταν και κάποιοι άλλοι έκαναν εμετό από τον φόβο τους αφού ήταν σίγουροι ότι έρχεται το τέλος.

Η πτήση τελικά προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά μετά από 3 ώρες και 40 λεπτά.

Δείτε το βίντεο με την πτήση τρόμου της Ryanair

https://youtu.be/EJ4VREsPwCo

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το ιατρικό περιοδικό Lancet αρνείται να καταθέσει στη Γερουσία των ΗΠΑ για την προέλευση του κορονοϊού
Η διεύθυνση του περιοδικού επιτίθεται στον Ντόναλντ Τραμπ επειδή είχε στο στόχαστρό του τον Άντονι Φάουτσι, ο οποίος ηγήθηκε της αντιμετώπισης της πανδημίας στις ΗΠΑ Ο Φάουτσι δέχτηκε απειλές για τη ζωή του και βρέθηκε στο στόχαστρο του Τραμπ και άλλων Ρεπουμπλικάνων.
Εμβόλιο της Pfizer-BioNTech κατά του κορονοϊού
Το ζευγάρι που μήνυσε κλινική εξωσωματικής στη Φλόριντα επειδή τους εμφύτευσαν λάθος έμβρυο βρήκε τους γενετικούς γονείς του παιδιού
Ο δικηγόρος τους ανέφερε ότι «τα ερωτήματα που απομένουν σχετικά με την τύχη των αγνοούμενων εμβρύων της Τίφανι και του Στίβεν... εξακολουθούν να εκκρεμούν»
Η Τίφανι Σκορ και ο Στίβεν Μιλς με το μωρό τους, τη Σία 8