Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρόμος τα Χριστούγεννα! Οι τζιχαντιστές απειλούν με χτύπημα στο Big Ben

Big Ben τζιχαντιστές

Με μια σειρά από ανατριχιαστικές εικόνες, οι τζιχαντιστές επιχειρούν να σκορπίσουν τον τρόμο την περίοδο των Χριστουγέννων σε Ευρώπη και Αμερική.

Το Ισλαμικό Κράτος δημοσίευσε μια ανατριχιαστική εικόνα αστυνομικού να πυροβολεί με αυτόματα στο Big Ben. Δίπλα του φαίνεται να καίγεται η σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου και στο φόντο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες το Big Ben. “Θα καταστρέψουμε τη χώρα σας όπως καταστρέψατε τη χώρα μας” είναι το ανατριχιαστικό μήνυμα που στέλνουν οι τζιχαντιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το υπουργείο Εξωτερικών έχει εκδώσει συμβουλές για ταξιδιώτες. Τους προειδοποιούν να βρίσκονται σε επαγρύπνηση ενώ θα παρακολουθούν τις εορταστικές εκδηλώσεις στην Ευρώπη. “Μπορεί να υπάρξει αυξημένη ασφάλεια κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε χριστουγεννιάτικες αγορές και μεγάλα γεγονότα που μπορεί να συγκεντρώσουν πλήθος κόσμου. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να ακολουθείτε τις συμβουλές των τοπικών αρχών”.

Έχουν δοθεί οδηγίες για όσους συμβουλεύουν σε Γερμανία, Γαλλία, Ελβετία και Σουηδία. Τα υψηλά μέτρα ασφαλείας έρχονται μετά την επίθεση στις χριστουγεννιάτικες αγορές του Βερολίνου τον περασμένο χρόνο. Στην επίθεση στο Breitscheidplatz είχαν πεθάνει 12 άνθρωποι.

Απειλούν με επιθέσεις τα Χριστούγεννα οι τζιχαντιστές

Πριν από λίγες ώρες είχαν αναρτήσει ανατριχιαστικές εικόνες με τις οποίες προειδοποιούσαν για χτυπήματα στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Βατικανό τα Χριστούγεννα.

Στη φωτογραφία με μήνυμα «θα συναντηθούμε τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη… σύντομα» φαίνεται ένας άντρας ντυμένος Άγιος Βασίλης να στέκεται δίπλα σε ένα κιβώτιο με δυναμίτες στην Times Square.

Από τη διαδικτυακή προπαγάνδα τους δεν λείπουν οι απειλές και στις χριστουγεννιάτικες αγορές στην Ευρώπη. Αυτή είναι η τελευταία ανατριχιαστική εικόνα που προειδοποιεί για επιθέσεις κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι τρομοκράτες, που χρησιμοποιούν κρυπτογραφημένα κανάλια επικοινωνίας, μοιράζονται φωτογραφίες της Regent Street στο Λονδίνο που είναι στολισμένη με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια. Αλλά και φωτογραφίες από τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι με τη χριστουγεννιάτικη αγορά στο βάθος.

Στις ανατριχιαστικές φωτογραφίες προπαγάνδας πρωταγωνιστούν τζιχαντιστές και αίμα με το μήνυμα στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά να λέει «σύντομα στις διακοπές σας». Εμφανίστηκε και μια φωτογραφία με τρομοκράτη να κοιτάζει στη St Peter’s Square στο Βατικανό έχοντας στο πλευρό του μια ρουκέτα. «Μην κάνετε πίσω για το αίμα, ανταμοιβή είναι ο παράδεισος».

Πηγή: Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις