Κόσμος

Τροχαίο με Έλληνες στην Ρουμανία: Συγκλονίζει επιβάτιδα του λεωφορείου – Καθόταν 2 θέσεις πίσω από τον άτυχο 53χρονο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκλονίζουν τα όσα αναφέρει λεπτομερώς για το τροχαίο δυστύχημα με Έλληνες στην Ρουμανία, μια γυναίκα που ήταν στο μοιραίο λεωφορείο που συνεθλίβη στο Βουκουρέστι.

Μιλώντας στο MEGA, η επιβάτιδα αναφέρει ο οδηγός ήταν πολύ προσεκτικός σε όλη τη διαδρομή για την Ρουμανία, και περιγράφει τις δραματικές πρώτες στιγμές που έζησε όταν έγινε το δυστύχημα στο Βουκουρέστι, το οποίο κόστισε τη ζωή σε έναν 53χρονο από την Λάρισα.

«Όλη μας η διαδρομή ήταν πολύ καλή. Ο οδηγός ήταν πολύ προσεκτικός σε όλους τους κεντρικούς δρόμους με τα φανάρια και οδηγούσε αργά. Ξαφνικά σε ένα δευτερόλεπτο όλα σκοτείνιασαν» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Θερσίτη.

Η ίδια βρέθηκε με σφηνωμένο το κεφάλι στο μπροστινό κάθισμα, και πλακωμένη από την οροφή του λεωφορείου.

«Βρέθηκε σφηνωμένο το κεφάλι μου μπροστά στο κάθισμα, έχω χτυπήσει στο κεφάλι, στη πλάτη και στον αυχένα. Η μπάρα και η οροφή του λεωφορείου με πλάκωσαν. Άρχισα να φωνάζω, στα αριστερά είχε φύγει το τζάμι και προσπάθησα να βγάλω το χέρι μου απ’ έξω, να το χτυπάω και να κάνω θόρυβο, ώστε να με ακούσουν».

Όπως είπε, καθόταν μόλις 2 θέσεις πίσω από τον άτυχο Νίκο Χλώψιο, ο οποίος σκοτώθηκε.

Όλα όσα ξέρουμε για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος στην Ρουμανία

Η κ. Θερσίτη επιβεβαίωσε τον ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού πρακτορείου που έχει πει ότι μέχρι τη Θεσσαλονίκη υπήρχε άλλος οδηγός, και μετά ανέλαβε το ταξίδι μόνος του αυτός που τους έφτασε στο Βουκουρέστι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγεί πολλές ώρες συνεχόμενα, κάτι που είναι απαγορευτικό στην οδήγηση, καθώς ειδικοί αναφέρουν πως η όραση «θολώνει» και τα αντανακλαστικά επιβραδύνονται.

Σοκαριστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει το λεωφορείο να πέφτει πάνω στη μεταλλική μπάρα υψομέτρησης και να συνθλίβεται.

 

«Ζητάω συγγνώμη, δεν το προέβλεψα»

Ο οδηγός του λεωφορείου που μετέφερε τους Έλληνες στην Ρουμανία για την εκδρομή που είχαν κλείσει μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου, ζητά συγγνώμη για τα όσα συνέβησαν και το τροχαίο δυστύχημα.

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του στο OPEN, ακολούθησε την ένδειξη του GPS και γι αυτό τελευταία στιγμή άλλαξε και λωρίδα για να ακολουθήσει το δρόμο για το τούνελ.

Δεν προέβλεψε πως θα γινόταν ότι έγινε, καθώς είχαν περάσει από πολλά τούνελ στο ταξίδι και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέες απειλές του Ομέρ Τσελίκ για Αιγαίο, Κύπρο και Ανατολική Μεσόγειο – Βολές και κατά ΗΠΑ για άρση εμπάργκο στη Λευκωσία
«Η Τουρκία έχει επίγνωση της δύναμής της τόσο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όσο και στο πεδίο» τονίζει ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν
Ομέρ Τσελίκ
Ισπανία: Ο δεινόσαυρος διπλόδοκος ζούσε κάποτε και στην Ευρώπη – Η πρώτη φορά που εντοπίζεται εκτός της Βόρειας Αμερικής
Απολιθώματα ηλικίας περίπου 150 εκατ. ετών αλλάζουν όσα γνωρίζαμε για τον γιγάντιο δεινόσαυρο με τον μακρύ λαιμό - Έφτανε σε μήκος περίπου τα 25 μέτρα
Δεινόσαυρος Διπλόδοκος
Επίθεση Τραμπ στους δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που ο ίδιος διόρισε – «Εκφοβίζονται από την Αριστερά»
«Αυτοί δεν είναι οι άνθρωποι από τους οποίους πήρα συνέντευξη για να υπηρετήσουν στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, είναι απλώς μια σκιά του αρχικού εαυτού τους»
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Αντιδράσεις εκπαιδευτικών στην Τουρκία για την υποχρεωτική στολή - «Κρύβουν τα πραγματικά προβλήματα»
«Μην ασχολείστε με τα εκατοστά της ποδιάς» λένε οι εκπαιδευτικοί, που διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις καθηγητών, τις γεμάτες τάξεις και τα προβλήματα στα δημόσια σχολεία
Σχολείο στην Τουρκία