Κόσμος

Τροχαίο με Έλληνες στην Ρουμανία: Συγκλονίζει επιβάτιδα του λεωφορείου – Καθόταν 2 θέσεις πίσω από τον άτυχο 53χρονο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκλονίζουν τα όσα αναφέρει λεπτομερώς για το τροχαίο δυστύχημα με Έλληνες στην Ρουμανία, μια γυναίκα που ήταν στο μοιραίο λεωφορείο που συνεθλίβη στο Βουκουρέστι.

Μιλώντας στο MEGA, η επιβάτιδα αναφέρει ο οδηγός ήταν πολύ προσεκτικός σε όλη τη διαδρομή για την Ρουμανία, και περιγράφει τις δραματικές πρώτες στιγμές που έζησε όταν έγινε το δυστύχημα στο Βουκουρέστι, το οποίο κόστισε τη ζωή σε έναν 53χρονο από την Λάρισα.

«Όλη μας η διαδρομή ήταν πολύ καλή. Ο οδηγός ήταν πολύ προσεκτικός σε όλους τους κεντρικούς δρόμους με τα φανάρια και οδηγούσε αργά. Ξαφνικά σε ένα δευτερόλεπτο όλα σκοτείνιασαν» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Θερσίτη.

Η ίδια βρέθηκε με σφηνωμένο το κεφάλι στο μπροστινό κάθισμα, και πλακωμένη από την οροφή του λεωφορείου.

«Βρέθηκε σφηνωμένο το κεφάλι μου μπροστά στο κάθισμα, έχω χτυπήσει στο κεφάλι, στη πλάτη και στον αυχένα. Η μπάρα και η οροφή του λεωφορείου με πλάκωσαν. Άρχισα να φωνάζω, στα αριστερά είχε φύγει το τζάμι και προσπάθησα να βγάλω το χέρι μου απ’ έξω, να το χτυπάω και να κάνω θόρυβο, ώστε να με ακούσουν».

Όπως είπε, καθόταν μόλις 2 θέσεις πίσω από τον άτυχο Νίκο Χλώψιο, ο οποίος σκοτώθηκε.

Όλα όσα ξέρουμε για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος στην Ρουμανία

Η κ. Θερσίτη επιβεβαίωσε τον ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού πρακτορείου που έχει πει ότι μέχρι τη Θεσσαλονίκη υπήρχε άλλος οδηγός, και μετά ανέλαβε το ταξίδι μόνος του αυτός που τους έφτασε στο Βουκουρέστι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγεί πολλές ώρες συνεχόμενα, κάτι που είναι απαγορευτικό στην οδήγηση, καθώς ειδικοί αναφέρουν πως η όραση «θολώνει» και τα αντανακλαστικά επιβραδύνονται.

Σοκαριστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει το λεωφορείο να πέφτει πάνω στη μεταλλική μπάρα υψομέτρησης και να συνθλίβεται.

 

«Ζητάω συγγνώμη, δεν το προέβλεψα»

Ο οδηγός του λεωφορείου που μετέφερε τους Έλληνες στην Ρουμανία για την εκδρομή που είχαν κλείσει μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου, ζητά συγγνώμη για τα όσα συνέβησαν και το τροχαίο δυστύχημα.

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του στο OPEN, ακολούθησε την ένδειξη του GPS και γι αυτό τελευταία στιγμή άλλαξε και λωρίδα για να ακολουθήσει το δρόμο για το τούνελ.

Δεν προέβλεψε πως θα γινόταν ότι έγινε, καθώς είχαν περάσει από πολλά τούνελ στο ταξίδι και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μάρκο Ρούμπιο: Η Κούβα αποδέχθηκε αμερικανική βοήθεια 100 εκατ. δολαρίων – Είμαστε αποφασισμένοι να επιβάλλουμε αλλαγή
Ο Ρούμπιο που έχει καταγωγή από την Κούβα και αντιτίθεται στην κομμουνιστική κυβέρνηση του νησιού, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ ελπίζουν να αποφύγουν τη χρήση βίας και σημείωσε ότι προτιμούν «μια διπλωματική λύση»
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο
Πολιτική θύελλα στην Τουρκία μετά την καθαίρεση του Οζγκιούρ Οζέλ: Δεν παραδίδει την ηγεσία του CHP και καλεί σε «αντίσταση» – «Δεν πάω πουθενά»
Ο αρχηγός της τουρκικής αντιπολίτευσης μιλά για «απόπειρα πραξικοπήματος» κατά του κόμματος και προαναγγέλλει μαζικές κινητοποιήσεις - Την ηγεσία αναλαμβάνει ξανά ο τέως πρόεδρος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου
Ο πρόεδρος του CHP, Οζγκιούρ Οζέλ
Washington Post: Οι ΗΠΑ έχασαν τα μισά αντιπυραυλικά τους αποθέματα για να προστατεύσουν το Ισραήλ
Tο Ιράν φέρεται να έχει εξουδετερώσει πάνω από 24 μη επανδρωμένα αεροσκάφη τύπου MQ-9 Reaper, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις από την αρχή της σύγκρουσης
Τα αναχαιτιστικά THAAD των ΗΠΑ