Κόσμος

Τροχαίο σοκ στο Βέλγιο: Βίντεο δείχνει αυτοκίνητο να εκτινάσσεται στον αέρα και να πέφτει σε γήπεδο μπάσκετ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ιδιαίτερα σοκαριστικές είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν από το τροχαίο στο Βέλγιο. Ένα αυτοκίνητο, που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, προσέκρουσε σε τοιχίο, εκτινάχθηκε στον αέρα και έπεσε μέσα σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Το σοκαριστικό αυτό τροχαίο στο Βέλγιο, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω στο βίντεο, σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο μπήκε με μεγάλη ταχύτητα σε κυκλικό κόμβο, βρήκε πάνω στο τοιχίο και κυριολεκτικά απογειώθηκε! Στη συνέχεια το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ, τρύπησε τον τοίχο και κατέληξε στον αγωνιστικό χώρο.

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν νεκροί, καθώς εκείνη την ώρα ετοιμάζονταν να μπουν για ζέσταμα τα κορίτσια μια ομάδας μπάσκετ. Τραυματίσθηκε μόνο ο οδηγός, ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής Σοφιάν Κιγίνε που παίζει σε βελγική ομάδα. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της πόλης όπου έγινε το τροχαίο, στη περιοχή της Λιέγης.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι αν το ατύχημα γινόταν μερικά δευτερόλεπτα αργότερα και η ομάδα βρισκόταν μέσα στο γήπεδο, θα γινόταν μια μεγάλη τραγωδία.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νεκρός Πορτογάλος τουρίστας στο Εξαμίλι στην Αλβανία έπειτα από άγρια επίθεση - 11 συλλήψεις, δύο αναζητούνται
Ο 21χρονος κατά τη διάρκεια συμπλοκής σε beach bar φέρεται να μπήκε στη μέση για να χωρίσει τους εμπλεκόμενους που είχαν πιαστεί στα χέρια, με αποτέλεσμα να δεχτεί τα θανατηφόρα χτυπήματα
Αλβανία
Νιαζί Κιζίλγιουρεκ: «Ντράπηκα που είμαι Τουρκοκύπριος» λέει ο πρώην ευρωβουλευτής για τις δολοφονίες Ισαάκ – Σολωμού
«Μετά την άγρια δολοφονία του Τάσου Ισαάκ, ο Ντενκτάς φιλοξένησε στο προεδρικό του μέγαρο όσους είχαν κουραστεί από το ''κυνήγι'' και τους πρόσφερε λεμονάδα για να δροσιστούν» θυμάται ο Κιζίλγιουρεκ
Ο Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής, Niyazi Kızılyürek