Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τροχός έκπληξη για τα γενέθλια της Google: Τα καλύτερα ψυχαγωγικά παιχνίδια!

τροχός έκπληξη για τα γενέθλια της Google

Τροχός έκπληξη για τα γενέθλια της Google εμφανίζει στην αρχική της, η μηχανή αναζήτησης. Καλεί τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τις 19 εκπλήξεις της!

Ώρα για παιχνίδι! Τροχός έκπληξη για τα γενέθλια της Google περιμένει τους επισκέπτες της, ή καλύτερα… παίκτες της, σήμερα. Ανακαλύψτε τα καλύτερα ψυχαγωγικά παιχνίδια της μηχανής αναζήτησης που “κλείνει” τα 19 της χρόνια.

Η ίδρυση της Google

Iδρύθηκε από τον Λάρρυ Πέιτζ και τον Σεργκέι Μπριν το 1997. Ενώ οι συμβατικές μηχανές αναζήτησης κατέτασσαν τα αποτελέσματά τους μετρώντας πόσες φορές οι όροι αναζήτησης εμφανίζονταν στην σελίδα, αυτοί δημιούργησαν ένα καλύτερο σύστημα που ανέλυε τις σχέσεις μεταξύ των ιστοσελίδων.

Το όνομα domain για την Google κατοχυρώθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου του 1997. Στις 4 Σεπτεμβρίου του 1998, ιδρύθηκε σαν ιδιωτική εταιρεία. Στις 19 Αυγούστου του 2004 έγινε η δημόσια εγγραφή της εταιρίας στο χρηματιστήριο.

Τροχός έκπληξη για τα γενέθλια της Google

Η εταιρεία τιμά την μέρα «γέννησής» της με ένα doodle. Με ένα πάτημα του ποντικιού πάνω στο doodle, ανακαλύπτει κανείς 19 εκπλήξεις, όσα και τα χρόνια που «κλείνει». Πρόκειται ουσιαστικά για έναν τροχό που αριθμεί 19 κατηγορίες. Οι κατηγορίες αφορούν μουσική, φαγητό, σινεμά, ζώα και άλλα ενδιαφέρονται των επισκεπτών της.

Μόλις το spinner σταματήσει τυχαία στην κάθε κατηγορία εμφανίζονται τα παιχνίδια. Τα παιχνίδια μπορούν να αποτελούν παλιά doodle, ερωτήσεις και απαντήσεις, κουίζ και συμπεράσματα για τον χαρακτήρα σας. Δείτε μερικά ψυχαγωγικά παρακάτω.

Πασιέντζα, τρίλιζα, φιδάκι, τεστ αναπνοής

Πασιέντζα: Το παιχνίδι κλασικό και αγαπημένο… Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να φτιάξετε 4 στιβάδες χαρτιών από τον Άσσο μέχρι τον Ρήγα με το ίδιο χρώμα κάθε στιβάδα. Το παιχνίδι ξεκίνησε το 1990 και περιλαμβανόταν στα Windows 3.0.

Τρίλιζα: Στην τρίλιζα καλείστε να επιλέξετε το γράμμα Χ ή το γράμμα Ο. Ύστερα, τοποθετείτε το γράμμα σας στα κουτάκια που έχουν διαμορφωθεί από 2 οριζόντιες παράλληλες γραμμές και 2 κάθετες. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να φτιάξετε μια σειρά από 2 συνεχόμενα Χ ή Ο. Απλό, ωστόσο για τους experts της Google, υπάρχει φίλτρο με το μέγεθος δυσκολίας.

Φιδάκι: Είναι το παιχνίδι που αγάπησαν όσοι είχαν στην κατοχή τους τα πρώτα κινητά, αφού το πρώτο παιχνίδι που υπήρχε σε αυτά, ήταν το φιδάκι. Το φιδάκι κυνηγά σε μια συγκεκριμένη έκταση μήλα. Όσο τρώει μήλα, τόσο μεγαλώνει και το μέγεθός του τόσο δυσκολεύει την παραμονή του στην έκταση, αφού αν χτυπήσει την ουρά του, πεθαίνει.

Τεστ αναπνοής: Άλλο ένα παιχνίδι που προσφέρει σήμερα στους επισκέπτες της η Google, είναι η άσκηση αναπνοής. Το παιχνίδι καλεί τον παίκτη, να κρατήσει την αναπνοή του για ένα ολόκληρο λεπτό. Φυσικά, δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, όμως ο ψυχαγωγικός χαρακτήρας του παιχνιδιού είναι εμφανής.

Τροχός έκπληξη για τα γενέθλια της Google με 19 παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις