Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Τσακίστηκε” ο Τομ Κρουζ, σταματά το Mission: Impossible 6 [vids]

“Τσακίστηκε” ο Τομ Κρουζ, σταματά το Mission: Impossible 6 [vids]

Το ατύχημα που είχε πριν από μερικές μέρες ο Τομ Κρουζ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας της σειράς των Επικίνδυνων Αποστολών είναι αρκετό για να σταματήσει την παραγωγή. Ο γνωστός ηθοποιός έσπασε τον αστράγαλό του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο 55χρονος, πια, Τομ Κρουζ συνηθίζει να κάνει μόνος του τις επικίνδυνες σκηνές και να μην ντουμπλάρεται από κασκαντέρ. Την περασμένη εβδομάδα, όμως, ενώ επιχειρούσε να πηδήξει από ένα κτίριο σε ένα άλλο, τραυματίστηκε και υπέστη κάταγμα στον αστράγαλό.

Έτσι, η παραγωγή της ταινίας Mission: Impossible 6 αποφάσισε τη διακοπή των γυρισμάτων μέχρι αναρρώσει ο πρωταγωνιστής, έγινε γνωστό από την εταιρεία Paramount Pictures.

Η εταιρία διαβεβαίωσε ωστόσο ότι η ταινία δράσης θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, την 27η Ιουλίου του 2018.

Η στιγμή που ο Τομ Κρουζ επιχειρεί να πηδήξει από την ταράτσα ενός κτιρίου στην ταράτσα ενός άλλου και πέφτει με δύναμη πάνω στον τοίχο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Λονδίνο, έχει καταγραφεί σε video.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις