Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Τσιφλίκι” ο Λευκός Οίκος! Χαμός με τη φωτογραφία συνεργάτη του Τραμπ [pics]

Φωτογραφία REUTERS
Φωτογραφία REUTERS

Σαν στο… σπίτι της, η Κέιλιαν Κόνγουεϊ, η γυναίκα που είχε την ευθύνη για την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ και πλέον είναι μια από τις πιο στενές συμβούλους του, φωτογραφήθηκε με τα πόδια πάνω σε έναν από τους καναπέδες του Οβάλ Γραφείου και μάλιστα ενώ ήταν σε εξέλιξη συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ.

Οι φωτογραφίες που δείχνουν την Κόνγουεϊ να κάθεται με τα πόδια πάνω στον καναπέ, λες και βρίσκεται στον καναπέ του σπιτιού της και να φωτογραφίζει με το κινητό της τη συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ με τους μαύρους πρυτάνεις στο Οβάλ Γραφείο, προκάλεσε, όταν ήταν αναμενόμενο, κύμα (αρνητικών) σχολίων στα social media.

Η ίδια, πάντως, φαίνεται πολύ χαρούμενη για το πόσο άνετα νιώθει και δεν μοιάζει να ενοχλείται που παρά το γεγονός πως είναι σύμβουλος του προέδρου μιας χώρας, κάθεται σαν κακομαθημένο παιδί πάνω στον καναπέ. Κι αν αρχικά φαίνεται σαν να μη φοράει παπούτσια, μια πιο προσεκτική ματιά δείχνει πως φοράει κανονικότατα τις γόβες της…

Φωτογραφία Reuters

Στο twitter οι φωτογραφίες της έγιναν viral, με τους χρήστες να… απαιτούν να μάθουν «τι σκ@@@ κάνει με τα πόδια πάνω στον καναπέ του Οβάλ Γραφείου», γιατί κανείς δεν της λέει να τα κατεβάσει και οι περισσότεροι αναρωτιούνται αν τελικά έχει “ανατροφή”.

Δεν είναι η πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα που η Κόνγουεϊ προκαλεί με τη συμπεριφορά της. Πρόσφατα σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε καλέσει τους Αμερικανούς να μη σταματήσουν να αγοράζουν τα προϊόντα της εταιρίας της Ιβάνκα Τραμπ, λέγοντας πως και η ίδια θα πήγαινε να αγοράσει αξεσουάρ που σχεδιάζει και παράγει η κόρη του προέδρου.

Φωτογραφία EPA

Κι αν δεν ήξερε πως αυτή η προτροπή ήταν ουσιαστικά παραβίαση ομοσπονδιακού νόμου, το κατάλαβε καλά μετά. Αν και επισήμως ο Τραμπ τη στήριξη, από εκείνη την ημέρα, η Κόνγουεϊ δεν εμφανίστηκε σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή, με τον Λευκό Οίκο να της επιβάλει… σιωπητήριο!

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο twitter για τις φωτογραφίες με τα πόδια πάνω στον καναπέ

Προς… υπεράσπισή της, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που αξιωματούχος του Λευκού Οίκου είναι με τα πόδια πάνω σε έπιπλο του Οβάλ Γραφείου. Έχει «συλληφθεί» από τον φωτογραφικό φακό και ο Μπαράκ Ομπάμα.

Με πληροφορίες από mashable.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε