Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τυφλός σκύλος ήταν χαμένος στο δάσος για 8 εβδομάδες – Δείτε πώς βρέθηκε [vid]

Τυφλός σκύλος ήταν χαμένος στο δάσος για 8 εβδομάδες – Δείτε πώς βρέθηκε [vid]

Δείτε πώς σώθηκε τυφλός σκύλος. Είχε χαθεί για 8 ολόκληρες εβδομάδες στο δάσος μέχρι τη στιγμή που εντοπίστηκε από έναν περιπλανώμενο.

Για τον πυροσβέστη Dan Estrada η αγαπημένη του βόλτα ήταν μέσα στο δάσος. Αυτός και ο φίλος του, Vincent Lopez περπατούσαν στο δάσος της περιοχής San Lorenzo Valley στη California με τα σκυλιά τους.

Ξαφνικά, βλέπουν στο βάθος έναν άσπρο σκύλο να μένει ακίνητος για πολύ ώρα και πλησιάσαν να δουν τι συμβαίνει. Ένα 12χρονο τυφλό Labrador είχε χαθεί και του έλειπε νερό και φαγητό με αποτέλεσμα να έχει χάσει τις δυνάμεις του και να κινδυνεύει η ζωή του.

Αμέσως ο πυροσβέστης το πήρε στους ώμους του και του παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Ύστερα, πήγε στη φιλοζωική ένωση που υπήρχε στην περιοχή και ενημέρωσε ότι βρήκε τον σκύλο στο δάσος. Στην είδηση αυτή, χάρηκαν όλοι πολύ αφού ήξεραν ότι ένας τυφλός σκύλος αγνοείτο εδώ και 8 ολόκληρες εβδομάδες.

 

Οι αρχές τον έψαχναν πολύ καιρό μέχρι που μετά από λίγο έχασαν τις ελπίδες τους και σταμάτησαν. Η οικογένεια του φοβόταν ότι είχε χάσει τη ζωή του αφού κανείς δεν είχε νέα του εδώ και καιρό. Μάλιστα, προσφερόταν μεγάλο ποσό σε όποιον τον έβρισκε.

Ο πυροσβέστης που του έσωσε τη ζωή και το παρέδωσε στην οικογένεια του νιώθει χαρούμενος που επιτέλους το σκυλάκι θα επιστρέψει στα αγαπημένα του πρόσωπα και θα λάβει την στοργή και την αγάπη που έχει ανάγκη.

“‘Ήταν ευλογία αυτό που συνέβη”, δηλώνει ο διασώστης του…Και το πιο σπουδαίο από όλα; Αρνήθηκε να λάβει οποιαδήποτε αμοιβή για την όμορφη του πράξη!

Δείτε το βίντεο:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε