Κόσμος

Τυνησία: Τουλάχιστον 29 μετανάστες πνίγηκαν σε δύο ναυάγια μέσα σε λίγες ώρες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέο ναυάγιο σκάφους με μετανάστες ανοιχτά της Τυνησίας. Η ακτοφυλακή της χώρας της Βόρειας Αφρικής έχει ανασύρει, μέχρι στιγμής, 29 πτώματα από τα δύο ναυάγια που έγιναν το τελευταίο 24ωρο.

Δέκα πτώματα ανέσυρε την Κυριακή (26.03.2023) η ακτοφυλακή της Τυνησίας από τη θάλασσα μετά το νέο ναυάγιο κοντά στην ακτή, πλοιαρίου που μετέφερε μετανάστες.

Είναι το δεύτερο τέτοιο σκάφος που βυθίζεται στην ίδια θαλάσσια περιοχή σε διάστημα λίγων ωρών. Ο συνολικός, μέχρι στιγμής, απολογισμός ανέρχεται σε 29 νεκρούς.

Αξιωματικός της ακτοφυλακής της Τυνησίας δήλωσε ότι το πλοιάριο είχε αποπλεύσει από την παραλία της Μαχντία.

https://twitter.com/LeaderNewsCI/status/1639977216204308504?s=20

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κρίση με τους μετανάστες στη Θέουτα διχάζει την Ευρώπη: Νέα αντιπαράθεση Ισπανίας και Ιταλίας – Έως και 5.000 παραμένουν στον ισπανικό θύλακα
Αλληλοκατηγορίες μεταξύ Μαδρίτης και Ρώμης για τη διαχείριση των ροών, ενώ η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ζητά κοινή ευρωπαϊκή απάντηση και ενίσχυση των εξωτερικών συνόρων - Την Τρίτη η έκτακτη τηλεδιάσκεψη της ΕΕ
Μετανάστες Ισπανία, Θέουτα