Κόσμος

Τζένιφερ Άνιστον – Μπραντ Πιτ: Χωρισμένοι κι οι δυο, γύρνα σε παρακαλώ! Παραλήρημα στα social media

Λίγο μετά την ανακοίνωση χωρισμού της Τζένιφερ Άνιστον από τον Τζάστιν Θερού και οι θαυμαστές της ελπίζουν σε επανασύνδεση με τον Μπραντ Πιτ.

Τι και αν έχουν περάσει χρόνια από τον πολύκροτο χωρισμό της Τζένιφερ Άνιστον από τον Μπραντ Πιτ; Στη συνείδηση των απανταχού θαυμαστών της είναι ένα μαζί του.

Από τη στιγμή μάλιστα που χώρισε πριν από 16 μήνες από την Αντζελίνα Τζολί, όλοι περιμένουν να δουν Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον ξανά μαζί.

Τα περισσότερα σχόλια θαυμαστών της για τον χωρισμό της είχαν ένα κοινό. Το όνομα του Μπραντ Πιτ. Όλοι θέλουν να τους δουν ξανά ζευγάρι.

Όλοι μιλάνε για επανασύνδεση Τζένιφερ Άνιστον – Μπραντ Πιτ

Ήταν το 2000 που Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Χώρισαν πέντε χρόνια μετά λόγω Αντζελίνα Τζολί.

Ένα γάμο και 6 παιδιά μετά όλοι περιμένουν την επανασύνδεση που θα αποτελούσε το απόλυτο gossip της χρονιάς. Και όχι μόνο.

Τζένιφερ Άνιστον Μπράντ Πιτ

“Πεθαίνω που κάθε ποστ για τον χωρισμό της Τζένιφερ Άνιστον από τον Τζάστιν Θερού είναι για τον Μπραντ Πιτ” σχολίασε εύστοχα χρήστης του Twitter.

aniston theroux

Η ίδια ακριβώς επιθυμία είχε εκφραστεί έντονα και μετά τον χωρισμό βόμβα του Μπραντ Πιτ από την Αντζελίνα Τζολί.

Μπραντ Πιτ Τζένιφερ Άνιστον

Η ανακοίνωση για το διαζύγιο Τζένιφερ Άνιστον – Τζάστιν Θερού

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω εικασία, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε το χωρισμό μας. Αυτή η απόφαση ήταν κοινή και πάρθηκε με αγάπη στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δυο πολύ καλοί φίλοι που αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους σαν ζευγάρι αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη φιλία μας.

Υπό κανονικές συνθήκες θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία να εικάσει και να ανακαλύψει, θέλαμε να αποκαλύψουμε την αλήθεια απευθείας. Οτιδήποτε άλλο δημοσιευτεί για εμάς δεν θα είναι απευθείας από εμάς, θα είναι κάποιου άλλου το φανταστικό αφήγημα. Πάνω απ’ όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο».

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ και Ιράν δεν «θάβουν το τσεκούρι του πολέμου» και βάζουν στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ
Η Βρετανία ήταν η πρώτη χώρα που δεν εμφανίστηκε «ζεστή» για να στείλει πολεμικά πλοία στην περιοχή των Στενών του Ορμούζ για να ακολουθήσει η Γαλλία το βράδυ του Σαββάτου, η οποία είπε ένα ηχηρό «όχι»
Λίβανος
Τραμπ: Νέα έκκληση για διεθνή αποστολή πλοίων στα Στενά του Ορμούζ για να μείνουν ανοιχτά
«Αυτό θα έπρεπε να ήταν πάντα μια ομαδική προσπάθεια, και τώρα θα είναι — Θα ενώσει τον κόσμο προς την αρμονία, την ασφάλεια και την αιώνια ειρήνη!» γράφει ο Αμερικανός πρόεδρος
Ντόναλντ Τραμπ
Η Γαλλία «αδειάζει» τον Ντόναλντ Τραμπ και δεν στέλνει πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ – Στις φλόγες διυλιστήριο στο Ερμπίλ του Ιράκ – Drones χτύπησαν το διεθνές αεροδρόμιο του Κουβέιτ
Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει πως τα Στενά του Ορμούζ θα μείνουν ανοικτά με κάθε κόστος ενώ σύμφωνα με την Haaretz θα υπάρξουν απευθείας συνομιλίες Ισραήλ και Λιβάνου τις επόμενες ημέρες
Λίβανος
5
Τραμπ: «Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, σύντομα θα ανοίξουμε τα Στενά του Ορμούζ» – Το κάλεσμα σε Βρετανία και Κίνα
«Ελπίζουμε ότι Κίνα, Γαλλία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες, θα στείλουν πλοία, ώστε τα Στενά του Ορμούζ να μην αποτελούν απειλή από ένα έθνος που έχει αποκεφαλιστεί πλήρως» τονίζει ο Τραμπ
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συμμετέχει σε τελετή απονομής του Μεταλλίου Τιμής στην Ανατολική Αίθουσα του Λευκού Οίκου 9