Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τζένιφερ Λόρενς για Ντάρεν Αρονόφσκι: Μας χώρισε το «Mother»

Τζένιφερ Λόρενς

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Ντάρεν Αρονόφσκι, η Τζένιφερ Λόρενς μιλά για την καταλυτική επίδραση που είχε στη σχέση τους η ταινία “Mother”.

Η Τζένιφερ Λόρενς σε συνέντευξή της στον Adam Sandler για το “Actors on Actors” τόνισε ότι σταμάτησε να διαβάζει κριτικές για την ταινία “Mother” γιατί έγινε ανθυγιεινό.

“Κανονικά προωθώ μια ταινία. Προσπαθείς να την προωθήσεις. Λες σε ανθρώπους να τη δουν. Και μετά φεύγει από τα χέρια σου. Φυσικά το αφήνω να πέρασει. Όταν όμως βγαίνεις με τον σκηνοθέτη είναι διαφορετικά”, παραδέχτηκε η Τζένιφερ Λόρενς.

Τζένιφερ Λόρενς: Δεν άντεχα άλλο να σκέφτομαι το Mother

Η Τζένιφερ Λόρενς χώρισε πρόσφατα από τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι. Ήταν όμως μαζί σε όλη την περιοδεία για την ταινία “Mother”. “Ήμασταν μαζί στν περιοδεία. Γύριζα στο ξενοδοχείο και το τελευταίο πράγμα που ήθελα να μιλήσω ή να σκεφτώ ήταν μια ταινία. Επέστρεφε από την περιοδεία και το μόνο για το οποίο ήθελε να μιλήσει ήταν η ταινία. Το καταλαβαίνω. Είναι το μωρό του. Την έγραψε, τη συνέλαβε, τη σκηνοθέτησε. Είχα διπλό καθήκον να είμαι υποστηρικτική σύντροφος αλλά υπήρχε και η άλλη πλευρά. “Μπορώ σε παρακαλώ για όνομα του Θεού να μη σκεφτώ άλλο το “Mother” για ένα δευτερόλεπτο;”.

Τζένιφερ Λόρενς

Το έβρισκε κακό όταν άρχισε να της διαβάζει κριτικές για την ταινία. “Κατέληξα πως δεν είναι καλό. Κανένας από εμάς δεν το κάνει γιατί αν τις διαβάζω αρχίζω να γίνομαι αμυντική. Ειδικά επειδή είναι ο άνθρωπός μου”, εξήγησε. “Δεν θέλω να ακουστώ σε μια συνέντευξη ότι υπερασπίζομαι τι κάνουμε με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι φοβερό αυτό που κάναμε. Μερικοί άνθρωποι τη μισούν, πραγματικά τη μισούν. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα που χρειάζεται να υπερασπιστούμε. Και αν διαβάσω μια αρνητική κριτική, απλά αισθάνομαι σε άμυνα”.

Η Τζένιφερ Λόρενς σε προηγούμενη συνέντευξή της είχε πει πως δεν εκπλήσσεται από την αντίδραση του κοινού στην ταινία “Mother”. “Ξέραμε ότι θα δίχαζε. Αυτό ήταν τόσο συναρπαστικό. Όλοι θα νιώσουν κάτι. Θα ανοίξει μια συζήτηση. Κανείς δεν πρόκειται να φύγει χωρίς να πάρει κάτι”.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις