Τρίτη, 28 Μαΐ
25oC Αθήνα

Τζιλ Μπάιντεν: Η πρώτη συνέντευξη ως Πρώτη Κυρία στην Κέλι Κλάρκσον και οι μητρικές συμβουλές

Τζιλ Μπάιντεν: Η πρώτη συνέντευξη ως Πρώτη Κυρία στην Κέλι Κλάρκσον και οι μητρικές συμβουλές

Την πρώτη της συνέντευξη ως Πρώτη Κυρία έδωσε η Δρ Τζιλ Μπάιντεν και επέλεξε να την παραχωρήσει στην Κέλι Κλάρκσον. Ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο στις ΗΠΑ.

Η νεαρή τραγουδίστρια, που αναδείχθηκε από το American Idol, με ελληνική και ιρλανδική καταγωγή, εμφανίστηκε στο The Kelly Clarkson Show σε μια συνέντευξη που μαγνητοσκοπήθηκε στον Λευκό Οίκο και θα προβληθεί σήμερα από το NBC. 

Μίλησε για την προσωπική της ζωή, για το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις περάσει η πανδημία του κορονοϊού και έδωσε συμβουλές στην νεαρή παρουσιάστρια. 

Το πρώτο πράγμα που θα κάνει όπως είπε είναι να βγει και να πιεί ένα Μαρτίνι και να φάει τηγανητές πατάτες.

Η 69χρονη Πρώτη Κυρία έδωσε όμως και συμβουλές ζωής στην Κέλι Κλάρκσον η οποία πρόσφατα έκανε αίτηση διαζυγίου από τον Μπράντον Μπλάκστοκ. 

Η Τζιλ Μπάιντεν, η οποία χώρισε από τον πρώτο της σύζυγο, Μπιλ Στίβενσον το 1975 είπε στην Κλάρκσον: «Θέλω να σου πω Κέλι κάποια πράγματα σαν να ήμουν μητέρα σου. Η δική μου μητέρα μου έλεγε στις δύσκολες στιγμές ότι όλα θα γίνουν καλύτερα με τον χρόνο. Και αν το πηγαίνεις μέρα – μέρα τα πράγματα θα καλυτερέψουν».

«Κοιτάζοντας πίσω στον χρόνο σκέφτομαι ότι αν δεν είχα χωρίσει τότε δεν θα συναντούσα τον Τζο. Δεν θα είχα την υπέροχη οικογένεια που έχω τώρα. Έτσι, πιστεύω ότι κάποια πράγματα γίνονται για καλό».

Τα λόγια της Τζιλ Μπάιντεν έδειξαν να ενθουσιάζουν την Κλάρκσον η οποία έβγαζε ενθουσιώδεις κραυγές την ώρα που της τα έλεγε αυτά.

«Θα μου τηλεφωνήσει μια μέρα και θα μου πεις. “Ξέρεις κάτι Τζιλ; Είχες δίκιο”», είπε η Μπάιντεν.

Η Τζιλ και ο Τζο Μπάιντεν έχουν πει πολλές φορές ότι ξεκίνησαν να βγαίνουν πριν από 40 χρόνια μετά από ένα ραντεβού στα τυφλά. Όμως, ο πρώην σύζυγός της λέει ότι ο γάμος τους κατέρρευσε γιατί εκείνη ερωτεύτηκε τον νυν Πρόεδρο των ΗΠΑ. 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις