Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Τζιλ Μπάιντεν: Πανικός στα social media με … το δικτυωτό καλσόν της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ (pics, vid)

Τζιλ Μπάιντεν: Πανικός στα social media με … το δικτυωτό καλσόν της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ (pics, vid)

Πανικό στα social media έχει προκαλέσει το μαύρο δικτυωτό καλσόν της… Τζιλ Μπάιντεν. Ναι, η στυλιστική επιλογή της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ έχει διχάσει τους χρήστες του Twitter. 

Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» την 69χρονη σύζυγο του Τζο Μπάιντεν να ξεφεύγει από τις κλασσικές επιλογές των Πρώτων Κυριών και να φορά μποτάκια, μαύρο σακάκι, μία μαύρη φούστα πάνω από το γόνατο και… μαύρο δικτυωτό καλσόν. Για ορισμένους, η Τζιλ Μπάιντεν δείχνει ότι σπάει τα στερεότυπα, ενώ για κάποιους αυτό το καλσόν αποτελεί… σκάνδαλο.

Δείτε φωτογραφίες:

Πολλοί χρήστες του Twitter έγραψαν ότι η εμφάνιση της ήταν «φτηνιάρικη» και ότι δεν αρμόζει στη σύζυγο που συνοδεύει τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Άλλοι έγραψαν ότι τους θυμίζει την Αμερικανίδα ποπ σταρ Μαντόνα που είναι γνωστή για τις προκλητικές της εμφανίσεις. 

«Νομίζω ότι η Τζιλ Μπάιντεν έχει μπερδέψει τις διακοπές. Μάλλον πιστεύει ότι είναι Απόκριες. Πόσο είναι ; 70; Είτε έτσι, είτε αλλιώς είναι πολύ μεγάλη σε ηλικία για διχτυωτό καλσόν και μποτάκια» έγραψε ένας χρήστης του Twitter. 

Ένας χρήστης αστειεύτηκε ότι η Τζιλ Μπάιντεν έμοιαζε σαν να είχε ψωνίσει από κατάστημα ρούχων για έφηβους, και συγκεκριμένα το Forever 21, γράφοντας: «Ει, Τζιλ Μπάιντεν. Δεν ονομάζεται Forever61 για κάποιον λόγο. Το Forever21 έχει ηλικιακό όριο».

Δείτε βίντεο:

Ωστόσο, η κριτική προκάλεσε την οργή των υποστηρικτών της Τζιλ Μπάιντεν, πολλοί από τους οποίους απάντησαν άμεσα και επαίνεσαν το «τολμηρό» λουκ της, επισημαίνοντας ότι φορούσε «καλσόν με σχέδια» και όχι« διχτυωτό», όπως ανέφεραν ορισμένα tweets.

«Είναι υπέροχη, ζηλεύετε» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Δεν μπορώ να πιστέψω όλη τη φασαρία για τα καλσόν του Τζιλ Μπάιντεν. Το 2021».

Με πληροφορίες από Daily Mail και New York Post

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις