Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Τζιχαντιστές: “Επιστρέψαμε στην Αμερική”! Ανατριχιαστικό βίντεο – Απειλούν με νέες επιθέσεις

Τζιχαντιστές: “Επιστρέψαμε στην Αμερική”! Ανατριχιαστικό βίντεο – Απειλούν με νέες επιθέσεις

Κλίμα τρόμου δημιουργούν με ένα ανατριχιαστικό βίντεο για την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου οι τζιχαντιστές, απειλώντας με νέες επιθέσεις.

Οι εξτρεμιστές ισχυρίζονται ότι επέστρεψαν στην Αμερική και προειδοποιούν τις ΗΠΑ για επανάληψη της θηριωδίας, καθώς και αυτοκίνητα γεμάτα εκρηκτικά και βομβιστές αυτοκτονίας.

Το δεκάλεπτο βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα ανήμερα της 14ης επετείου από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους όπου έχασαν τις ζωές τους 3.000 άνθρωποι.

Προβάλλονται εικόνες του Οσάμα Μπιν Λάντεν δίπλα σε φωτογραφίες από τους φλεγόμενους Δίδυμους Πύργους και σε ένα σημείο ακούγεται η φράση του πρώην ηγέτη τους πως “κάθε μουσουλμάνος, από τη στιγμή που αντιλαμβάνεται τη διάκριση στην καρδιά του, μισεί τους Αμερικανούς, τους εβραίους και τους χριστιανούς”.

“Έχω νιώσει βασανισμένος και σε πόλεμο και έχω αισθανθεί αισθανθεί μίσος και εχθρότητα για τους Αμερικανούς” είναι μια ακόμα από τις φράσεις του που ακούγονται στο βίντεο.

Υπάρχουν σκηνές από μαχητές του ISIS να πολεμούν τραγουδώντας ένα τραγούδι με στίχους “οι στρατιώτες του Αλλάχ είναι έτοιμοι”.

“Θα επαναλάβουμε την 11η Σεπτεμβρίου και θα στείλουμε αυτοκίνητα με εκρηκτικά και βομβιστές αυτοκτονίας” είναι ένα από τα προειδοποιητικά μηνύματα που εμφανίζονται στο βίντεο.

Οι απειλές, σύμφωνα με τη Mirror, εμφανίστηκαν σε 2 λογαριασμούς του Twitter.

Μια μέρα νωρίτερα είχε δοθεί στη δημοσιότητα ένα απειλητικό μήνυμα από τον ηγέτη της Αλ Κάιντα Ayman al-Zawahiri προς τους νεαρούς μουσουλμάνους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τις άλλες δυτικές χώρες, ενθαρρύνοντάς τους να πραγματοποιούν επιθέσεις στις χώρες τους.

Πηγή:
Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε