Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τζο Μπάιντεν: Ο σκύλος του Αμερικανού προέδρου έστειλε αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών στο νοσοκομείο

Τζο Μπάιντεν: Ο σκύλος του Αμερικανού προέδρου έστειλε αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών στο νοσοκομείο
YouTube

Πλούσια είναι τα «κατορθώματα» του «Commander», του σκύλου του Τζο Μπάιντεν! Ο γερμανικός ποιμενικός του προέδρου των ΗΠΑ έχει δαγκώσει συνολικά επτά ανθρώπους, με πιο σοβαρά έναν αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών του Λευκού Οίκου.

Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί το «αγχωτικό περιβάλλον» μετά και την επίθεση του σκύλου του Τζο Μπάιντεν, που είχε αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο ο αξιωματικός της μυστικής υπηρεσίας του Αμερικανού προέδρου.

Ήταν Νοέμβριος του 2022 – θυμίζει η New York Post – όταν ο «Commander» (σ.σ. Διοικητής) επιτέθηκε και έσκισε το δέρμα του άνδρα της προεδρικής ασφάλειας στον υπαίθριο χώρο του Λευκού Οίκου, ενώ είχε προηγηθεί προβολή οικογενειακής ταινίας στο εσωτερικό της προεδρικής κατοικίας.

Λίγο καιρό μετά ο σκύλος δάγκωσε αυτή τη φορά στην πλάτη έναν τεχνικό ασφαλείας στο σπίτι του Μπάιντεν στο Wilmington, του Ντελαγουέαρ.

Ο σχεδόν 2 ετών γερμανικός ποιμενικός έχει δαγκώσει συνολικά επτά ανθρώπους σε διάστημα τεσσάρων μηνών, από όταν δηλαδή αντικατέστησε τον σκύλο «Major» (σ.σ. Ταγματάρχης), ο οποίος το 2021 εκδιώχθηκε από τον Λευκό Οίκο για παρόμοια επιθετική συμπεριφορά.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις