Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Τζολί – Άνιστον: Τις φίλησε και απόφασισε ο Butler! Αυτή το κάνει καλύτερα! [vid]

Gerard Butler

Μέχρι και σήμερα το ερωτικό τρίγωνο Μπραντ Πιτ, Τζένιφερ Άνιστον και Αντζελίνα Τζολί πρωταγωνιστεί στα life style περιοδικά. Ο Gerard Butler έρχεται να βάλει φωτιά στην αντιζηλία των δύο ηθοποιών!

Έχοντας ανταλλάξει φιλιά με την Αντζελίνα Τζολί και την Τζένιφερ Άνιστον για τις ανάγκες των ρόλων του, ο Gerard Butler κλήθηκε να διαλέξει ποια φιλάει καλύτερα στο Watch What Happens Live με τον Andy Cohen.

Ο 48χρονος ηθοποιός δυσκολεύτηκε να δώσει την απάντηση αλλά τελικά το παραδέχτηκε. “Η Τζένιφερ Άνιστον. Πρόκειται, ξέρεις, να σε εκπλήξω”. Ωστόσο ο 50 Cent που ήταν επίσης καλεσμένος φάνηκε ευχαριστημένος με την απάντησή του. “Όχι, όχι αυτό είναι καλό” είπε χαμογελώντας.

Ο Gerard Butler είχε συνεργαστεί με την Τζένιφερ Άνιστον στο Bounty Hunter το 2010 και με την Αντζελίνα Τζολί στο Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life το 2003.

Η διαμάχη Άνιστον – Τζολί για Μπραντ Πιτ

Και οι δύο ηθοποιοί εκτός από τα φιλιά με τον Gerard Butler ήταν παντρεμένες με τον Μπραντ Πιτ. Ο διάσημος ηθοποιός είχε παντρευτεί την Τζένιφερ Άνιστον το 2000 και χώρισαν το 2005, ενώ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Αντζελίνα Τζολί το 2014 και χώρισαν το 2016. Ήταν η Αντζελίνα Τζολί που φέρεται να τον χώρισε από την Τζένιφερ Άνιστον όταν πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία “Mr & Mrs Smith” το 2005. Άλλοι ωστόσο υποστηρίζουν πως οι δύο ηθοποιοί είχαν ήδη χωρίσει.

https://www.youtube.com/watch?v=FAEPhLSBUnM

Σε συνέντευξή της στη Vogue το 2007 η Αντζελίνα Τζολί είχε υποστηρίξει πως περέμεινε φίλη για πολύ καιρό με τον Μπραντ Πιτ. Συνδέθηκαν ερωτικά μετά το διαζύγιό του από την Τζένιφερ Άνιστον. Ομολόγησε ωστόσο ότι είχαν αρχίσει να αναπτύσσουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο κατά τα γυρίσματα της ταινίας.

“Λόγω της ταινίας που κάναμε όλα αυτά τα πράγματα ξεκίνησε αυτή η περίεργη φιλία. Και μετά απλά συνέβη. Νομίζω μετά από λίγους μήνες κατάλαβα ότι ανυπομονούσα να πάω στα γυρίσματα”. Την επόμενη χρονιά η Τζένιφερ Άνιστον απάντησε στις δηλώσεις της Αντζελίνα Τζολί. Τις χαρακτήρισε “ακατάλληλες”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις