Κόσμος

Τζολί: Με πλαστογραφημένα χαρτιά υιοθέτησε τον Μάντοξ!

Δεν φαίνεται να έχουν τέλος οι περιπέτειες για την Αντζελίνα Τζολί μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Αντζελίνα Τζολί, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Mounh Sarath που εργάζεται σε φιλανθρωπική οργάνωση, πλαστογράφησε τα χαρτιά για να γίνει πιο γρήγορα η υιοθεσία του γιου της Μάντοξ. Ο Mounh Sarath έγραψε ψευδώς πως ήταν ο πατέρας του μικρού αγοριού για να επιταχυνθεί η διαδικασία υιοθεσίας και να περάσει το μικρό αγοράκι στα χέρια της Αντζελίνα Τζολί το 2003.

Αναφέρει πως παρείχε μια τοπική διεύθυνση στα χαρτιά και εξακολουθεί να θεωρείται γιος του ο 15χρονος σήμερα Μάντοξ. “Στα δικαστικά έγγραφα ο Μάντοξ εξακολουθεί να είναι γιος μου. Ποτέ δεν το ξεκαθάρισε η Αντζελίνα Τζολί. Έπρεπε να αλλάξει το όνομά του και ο μόνος τρόπος ήταν να το κάνω εγώ. Είπα ότι είναι γιος μου”.

Ο 51χρονος Sarath έχει απογοητευτεί από την Αντζελίνα Τζολί και δήλωσε στη The Sun πως θα ήταν ευτυχής αν δεν ξαναπατούσε το πόδι της στην Καμπότζη. Έδειξε το έγγραφο που κατατέθηκε στο δικαστήριο στην επαρχία Battambong το 2003 που επιβεβαιώνει πως θεωρείται πατέρας του 15χρονου αγοριού.

Παρά τους ισχυρισμούς του, δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως η Αντζελίνα Τζολί και ο τότε σύζυγός της Μπίλι Μπομπ Θόρντον ήξεραν ότι το έκανε αυτό. Οι ισχυρισμοί του έρχονται σε μια περίοδο που η Αντζελίνα Τζολί και ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ έχουν προχωρήσει σε συμφωνία για το καλό της οικογένειάς τους.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλβανία: Σοβαρά επεισόδια σε φοιτητικές διαδηλώσεις – Πέταξαν πέτρες και τσιμεντόλιθους στο υπουργείο Παιδείας
Ένταση στα Τίρανα με δακρυγόνα, νερό υπό πίεση και προσαγωγές - Οι φοιτητές διαμαρτύρονται για το κόστος σπουδών και τις συνθήκες στα πανεπιστήμια, ενώ η κυβέρνηση καταδικάζει τη βία
Hooded protesters try to break through a gate at the Education Ministry as the Albanian word "Resign" is displayed on a wall during clashes in Tirana, Albania, Tuesday, Oct. 13, 2026, joining a demonstration organized by the Flamingo protest movement demanding the resignation of Prime Minister Edi Rama.
Ισόβια στον άνδρα που έστησε τη δολοφονία του Τούπακ – Δικαίωση μετά από 30 χρόνια
Ο Ντουέιν «Κίφι Ντι» Ντέιβις καταδικάστηκε για τη δολοφονία του θρυλικού ράπερ στο Λας Βέγκας - «Χρειαστήκαμε 30 χρόνια, αλλά σήμερα θα δώσετε λόγο για τις πράξεις σας», είπε η δικαστής
Duane Davis, right, arrives for a sentencing hearing after his murder conviction in the death of rapper Tupac Shakur on Tuesday, Oct. 13, 2026, in Las Vegas.
Τουρκία: Σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για τον Αμερικανό πρέσβη Τομ Μπάρακ – «Διπλωματική ντροπή χωρίς προηγούμενο»
Στο στόχαστρο της τουρκικής αντιπολίτευσης ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα, με αιχμές για τις συναντήσεις του στην Κωνσταντινούπολη, τη διαμονή του εκτός πρωτεύουσας και τον ρόλο του στη Μέση Ανατολή
Tom Barrack, the U.S. ambassador to Turkey and special presidential envoy to Syria and Iraq, speaks at the U.S. Iraq Business Summit at the U.S. Chamber of Commerce, Friday, July 17, 2026, in Washington.
CNN: Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ δεν είχε καμία πρόθεση να παραιτηθεί – Οι επαφές με συμμάχους και οι διαβεβαιώσεις
Το Σαββατοκύριακο είχε μεταφέρει σε πρόσωπα του περιβάλλοντός της ότι είχε λάβει διαβεβαιώσεις πως δεν θα αποπεμπόταν από τη θέση της πρέσβειρας στην Ελλάδα
Κίμπερλι Γκιλφόιλ