Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τζόνι Ντεπ: “Καίνε” την Άμπερ Χερντ οι σωματοφύλακες του διάσημου σταρ (pics, video)

Τζόνι Ντεπ: “Καίνε” την Άμπερ Χερντ οι σωματοφύλακες του διάσημου σταρ (pics, video)
Reuters

Στο πλευρό του εργοδότη τους, Τζόνι Ντεπ στη δικαστική διαμάχη με τη βρετανική ταμπλόιντ “The Sun”, που τον παρουσίασε ως βίαιο σύζυγο της επίσης ηθοποιού Άμπερ Χερντ, τάσσονται ο υπάλληλοί του.

Ο σωματοφύλακας του Τζόνι Ντεπ, η διαχειρίστρια του ιδιωτικού του νησιού στις Μπαχάμες, η στυλίστρια… και το προσωπικό του Αμερικανού σταρ, έσπευσαν προς υποστήριξη του αφεντικού τους την Τρίτη (14.07.2020), στη δίκη κατά της βρετανικής ταμπλόιντ The Sun, που τον παρουσίασε ως βίαιο σύζυγο.

Ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λονδίνου όπου διεξάγεται η δίκη εδώ και μία εβδομάδα, ο σωματοφύλακας του Τζόνι Ντεπ, Μάλκομ Κόνολι διαβεβαίωσε ότι δεν είδε ποτέ του τον 57χρονο πρωταγωνιστή να είναι βίαιος προς την 34χρονη πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

“Όχι, δεν θα το ανεχόμουν αυτό (…) ακόμα κι αν πρόκειται για το αφεντικό μου”, υποστήριξε ο μάρτυρας στην κατάθεσή του.

Clik4more: Τζόνι Ντεπ – Η εξευτελιστική φωτογραφία που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο

Ερωτηθείς σχετικά με το περιστατικό κατά το οποίο η Άμπερ Χερντ φέρεται να έκοψε με ένα μπουκάλι βότκα το δάκτυλο του Τζόνι Ντεπ, όπως ο ίδιος καταγγέλλει, κατά τη διάρκεια καυγά τους στην Αυστραλία το 2015, ο σωματοφύλακας ισχυρίστηκε ότι οι διάφορες εξηγήσεις που είχαν τότε αναφερθεί, όπως ένα ατύχημα καθώς έκοβε κρεμμύδια, στην πραγματικότητα στόχευαν στο να “προστατεύσουν” την Αμερικανίδα ηθοποιό.

Amber Heard – Reuters

Στην κατάθεσή της, μέσω τηλεδιάσκεψης, από τις Μπαχάμες, η διαχειρίστρια του ιδιωτικού νησιού του Τζόνι Ντεπ, Τάρα Ρόμπερτς, διαβεβαίωσε πως δεν τον είδε “ποτέ” να είναι βίαιος προς την πρώην σύζυγό του ούτε καν να έχει επιθετική συμπεριφορά. Το αντίθετο, η μάρτυρας υποστήριξε ότι είδε τη νεαρή γυναίκα επιθετική προς τον Ντεπ.

Αλλά και η Σαμάνθα ΜακΜίλεν, η στυλίστρια του ζευγαριού, που κατέθεσε επίσης μέσω τηλεδιάσκεψης από το Λος Άντζελες, διαβεβαίωσε ότι δεν είδε ποτέ ίχνη τραυμάτων στην Άμπερ Χερντ.

Όταν της έδειξαν μια φωτογραφία της νεαρής γυναίκας από το2016 να φέρει κόκκινα σημάδια στο πρόσωπο, η στυλίστρια είπε ότι η ηθοποιός δεν είχε μακιγιάζ και δεν είχε σημάδια.

“Το μόνο που παρατήρησα ήταν η θαυμάσια επιδερμίδα της”, σημείωσε.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ / φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις