Τρίτη, 21 Μαΐ
28oC Αθήνα

Απίστευτες γκριμάτσες από τον γαμπρό Κλούνεϊ! (PHOTOS)

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Επίσημη πρόβα γάμου για τον Τζορτζ Κλούνεϊ με τον σταρ του Χούλιγουντ να στρέφει και πάλι πάνω του τα φλας, με τις απίστευτες γκριμάτσες του!

Μάλλον νευρικός ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ λίγο πριν την επίσημη πρόβα του γάμου του με την Αμάλ Αλαμουντίν. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι γκριμάτσες που έκανε συνεχώς. Και φυσικά επειδή όλα τα φλας ήταν στραμμένα πάνω του, οι φωτογράφοι τον έχουν πετύχει σε απίστευτε γκριμάτσες.



Ο ίδιος ήταν στο επίκεντρο συνεχώς, μαζί και οι επώνυμοι καλεσμένοι του γάμου, όπως ο Ματ Ντέιμον, η Σίντι Κρόφορντ αλλά και ο Μπόνο.


Ωστόσο, η νύφη ήταν άφαντη! Μέχρι αργά το βράδυ καμία φωτογραφία της δεν είχε κυκλοφορήσει από την επίσημη πρόβα που ακολουθήθηκε από ένα εντυπωσιακό δείπνο.



Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα αν θα γίνουν δύο γάμοι (θρησκευτικός και πολιτικός) ή απλά το αποψινό event ήταν η επίσημη πρόβα πριν το γάμο της Δευτέρας.

Κι αυτό, γιατί γίνεται προσπάθεια, οι παπαράτσι να μην κατακλύσουν το χώρο. καθώς στη Βενετία φωτογράφοι από πολλές χώρες αναζητούν το καλύτερο δυνατό ενσταντανέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

George Clooney – Amal Alamuddin: Έτσι πέρασαν το πρώτο βράδυ στη Βενετία!

George Clooney: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του με την Amal Alamuddin! Βίντεο

Φρενίτιδα και μυστήριο για το γάμο του George Clooney (PHOTOS)

George Clooney – Amal Alamuddin: Μόλις έφτασαν στη Βενετία! Φωτογραφίες

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε