Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

United Airlines: They did it again! Πέταξαν μελλόνυμφους από το αεροπλάνο! [vid]

United Airlines: They did it again! Πέταξαν μελλόνυμφους από το αεροπλάνο! [vid]

Δεν έμαθαν το μάθημά τους μετά το σάλο που προκάλεσε ο βίαιος τρόπος που θέλησαν να βγάλουν από το αεροπλάνο έναν γιατρό γιατί αρνήθηκε να… κατέβει μόνος του. Και τώρα, λίγες μέρες μετά, η United Airlines έγινε ξανά talk of the town, όχι για καλό λόγο αλλά γιατί ανάγκασε ένα ζευγάρι να μην… παραστεί στο πάρτι πριν το γάμο του!

Ο Μάικλ Χολ και η Άμπερ Μάξουελ είναι τα νέα “θύματα” της αεροπορικής εταιρίας που βρίσκεται, εξαιτίας της συμπεριφοράς της, στο στόχαστρο το τελευταίο διάστημα. Το ζευγάρι είχε αναχωρήσει από το Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα με τελικό προορισμό την Κόστα Ρίκα και ενδιάμεσο σταθμό το διεθνές αεροδρόμιο “Τζορτζ Μπους” του Χιούστον.

Ήταν απόγευμα Σαββάτου όταν το ζευγάρι θα “πετούσε” από το Χιούστον για την Κόστα Ρίκα, όπου είχε σχεδιάσει να παντρευτεί. Αλλά είχαν λογαριάσει χωρίς τη United Airlines! Επιβιβάστηκαν κανονικά στο αεροπλάνο και όλα ήταν έτοιμα για να απογειωθεί η πτήση 1737.

Το ζευγάρι ήταν οι τελευταίοι επιβάτες που μπήκαν στο αεροσκάφος. Σύμφωνα με τον γαμπρό, Μάικλ Χολ, όταν έφτασαν στις θέσεις που έγραφαν οι κάρτες επιβίβασης (24Β και C), είδαν έναν άνδρα να κοιμάται στις θέσεις που επρόκειτο να καθίσουν. Δεν θέλησαν να τον ξυπνήσουν και αποφάσισαν να πάνε τρεις σειρές πιο μπροστά στις θέσεις 21Β και C. Από τη στιγμή που η πτήση ήταν μισογεμάτη, θεώρησαν και υπήρχαν πολλές κενές θέσεις, θεώρησαν ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Αλλά για την εταιρία υπήρχε…

«Σκεφτήκαμε πως δεν είναι μεγάλο θέμα, δεν ήταν πως προσπαθούσαμε να κάτσουμε στην πρώτη θέση. Από οικονομικές θέσεις, πήγαμε μερικές σειρές πιο μπροστά» δήλωσε ο Χολ. Αλλά στα αεροσκάφη Boeing 737 όπως αυτό στο οποίο βρισκόταν το ζευγάρι, η σειρά 21 θεωρείται «οικονομική plus», άρα θεωρείται αναβάθμιση.

Αφού ο Χολ και η αρραβωνιαστικιά του κάθισαν, μια αεροσυνοδός τους πλησίασε και τους ζήτησε να δει αν τα εισιτήριά τους αντιστοιχούσαν στις θέσεις που κάθονταν. Το ζευγάρι εξήγησε τι είχε συμβεί αλλά εκείνη τους ζήτησε να επιστρέψουν στις θέσεις τους. Σύμφωνα με τον Χολ, δυο λεπτά μετά έφτασε ένας αστυνομικός και τους ζήτησε να βγουν από το αεροπλάνο. Και δεν είχαν επιλογή…

«Μας είπαν πως προκαλούσαμε ταραχή και κίνδυνος για την υπόλοιπη πτήση και την ασφάλεια των υπολοίπων επιβατών», υποστήριξε ο γαμπρός. Από την πλευρά της η εταιρία, αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από το ζευγάρι που αναγκάστηκε να περάσει τη νύχτα στο Χιούστον και να χάσει το γαμήλιο πάρτι του και ισχυρίστηκε ότι επιχείρησαν να καθίσουν σε αναβαθμισμένες θέσεις επανειλημμένα και δεν ακολουθούσαν τις οδηγίες του πληρώματος.

«Είμαστε απογοητευμένοι κάθε φορά που ένας πελάτης έχει μια εμπειρία που δεν συνάδει με τις προσδοκίες του. Αυτοί οι επιβάτες επιχείρησαν επανειλημμένα να καθίσουν σε ακριβότερες θέσεις, τις οποίες δεν πλήρωσαν και δεν ακολουθούσαν τις οδηγίες του πληρώματος να επιστρέψουν στις θέσεις τους. Είμαστε σε επαφή μαζί τους και θα τους κλείσουμε νέα εισιτήρια σε άλλες πτήσεις», ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία το Σάββατο.

Παρά το γεγονός πως έχασαν την πτήση και το πάρτι πριν από το γάμο τους, το ζευγάρι έκλεισε νέα εισιτήρια για να πετάξει για Κόστα Ρίκα αλλά όχι με τη United Airlines. Και ο γάμος θα γίνει κανονικά την Πέμπτη.

Πηγή: khou.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε