Παρασκευή, 17 Μαΐ
20oC Αθήνα

Val Kilmer: Ο Bourdain ήταν ένας παλιοεγωιστής! Η οργισμένη ανάρτηση για την αυτοκτονία του

Βαλ Κίλμερ Άντονι Μπουρντέν
Φωτογραφία Αρχείου EPA

Δεν είχαν περάσει λίγες ώρες από την τραγική είδηση της αυτοκτονίας του διάσημου σεφ και ταξιδιώτη, Αντονι Μπουρντέν και ο Βαλ Κίλμερ αντέδρασε με έναν τρόπο που προκάλεσε μεγάλο σάλο.

Με μια ανάρτηση 900 λέξεων στο Facebook ο Βαλ Κίλμερ επέκρινε τον Μπουρντέν γιατί έδωσε μόνος του τέλος στην ζωή του αποκαλώντας την πράξη του εγωιστική. Αυτό προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα social media με τον Κίλμερ να απαντά ότι τα έγραψε όλα αυτά γιατί τον αγαπούσε και θύμωσε μαζι του και πως ήταν φίλοι. Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, οι δυο άνδρες δεν είχαν συναντηθεί ποτέ.

«Ηταν εγωιστής και ανήμπορος να δεχτεί αγάπη», έγραψε ο Κίλμερ στο Facebook  και αυτή η ανάρτηση άνοιξε τον ασκό του αιόλου. Μια γυναίκα τον κατηγόρησε είναι πολυ σκληρός και πως η ίδια μετά την γέννηση του παιδιού της έπαθε επιλόχεια κατάθλιψη και είχε τάσεις αυτοκτονίας.

Βαλ Κίλμερ για Άντονι Μπουρντέν: Τι έγινε; Υποτροπίασες;

Ο Βαλ Κίλμερ μπήκε στην διαδικασία να απαντήσει σε όσους του ασκούσαν κριτική για τα σκληρά του λόγια.

Ο διάσημος ηθοποιός ήταν πολύ σκληρός σε αυτά που έγραψε και μάλιστα είχε και ένα είδος ειρωνείας.

«Τι έγινε λοιπόν; Έμαθα ότι αυτοκτόνησες στο Παρίσι. Σε ποιο ξενοδοχείο; Είχες υποτροπιάσει; Είχες μόλις επιστρέψει εχοντας απολαύσει το καλύτερο γεύμα της ζωής σου; Απάτησες την φίλη σου;», έγραψε.

Και συνέχισε: «Εμείς που σε γνωρίζαμε είμαστε σοκαρισμένοι και θυμωμένοι, και θυμωμένοι, και θυμωμένοι εγωιστικά θυμωμενοι γι’ αυτό που μας έκανες».

Τον χαρακτήρισε επίσης αδύναμο που αυτοκτόνησε όχι όπως ο ίδιος όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο στον λάρυγγα.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις