Τρίτη, 7 Μαΐ
26oC Αθήνα

Βαρέθηκε να περιμένει τον «πρίγκιπά» της και παντρεύτηκε τον εαυτό της! [pics]

Laura Mesi παντρεύτηκε τον εαυτό της

Μετά από 20 χρόνια αναζήτησης για τον “σωστό” άντρα, η Laura Mesi παντρεύτηκε τον εαυτό της!

Η 40χρονη γυμνάστρια Laura Mesi παντρεύτηκε τον εαυτό της σε μια ομολογουμένως παράξενη και ξεχωριστή τελετή στη Λισαβόνα. Η Laura, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ονειρευόταν πάντα έναν παραμυθένιο γάμο με όλους τους συγγενείς και τους φίλους της.

Φόρεσε ένα παραδοσιακό νυφικό και με ένα ξεχωριστό δαχτυλίδι παντρεύτηκε τον εαυτό της. “Είχα πει σε φίλους και συγγενείς πως αν δεν έβρισκα την αδερφή ψυχή μου μέχρι τα 40ά γενέθλιά μου θα παντρευόμουν τον εαυτό μου”, δήλωσε στη La Repubblica.

“Αν μια μέρα βρω έναν άνθρωπο με τον οποίο μπορώ να σχεδιάσω ένα κοινό μέλλον θα είμαι ευτυχισμένη. Αλλά η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από αυτόν. Αυτός είναι ο παραμυθένιος γάμος μου, μόνο που λείπε ο “πρίγκιπας” μου”.

Μετά τη γαμήλια τελετή γιόρτασε τον γάμο της και έκοψε τούρτα που ήταν διακοσμημένη μόνο με μια νύφη στην κορυφή. Οι καλεσμένοι ευχήθηκαν στη Laura, με τα μπουκάλια από σαμπάνια να έχουν ετικέτα “single”.

Παντρεύτηκε τον εαυτό της και έφυγε ταξίδι του μέλιτος

Ο γάμος προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον στα social media, με τις φωτογραφίες από τη μεγάλη μέρα της να κάνουν τον τίτλο του ίντερνετ. “Laura Mesi Sposa Single” είναι το άλμπουμ με πάνω από 120 φωτογραφίες που έχει ανεβάσει. “Αγάπησε τον εαυτό σου πριν από οποιονδήποτε άλλο” είναι το μήνυμα που στέλνει σε όλους μας.

H Laura πλήρωσε μόνη της την τελετή που κόστισε 8.700 λίρες και μπορεί να χωρίσει ανά πάσα στιγμή. Προς το παρόν όμως ξεκίνησε τις διακοπές της στην Αίγυπτο.

Πηγή: Metro

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις