Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Βαριά άρρωστος ο διαβόητος serial killer Τσαρλς Μάνσον

Βαριά άρρωστος ο διαβόητος serial killer Τσαρλς Μάνσον

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας από τους πιο γνωστούς serial killers στην ιστορία, ο Τσαρλς Μάνσον, ο άνθρωπος που τον Αύγουστο του 1969 έδωσε εντολή να σφαγιαστεί η έγκυος ηθοποιός και σύζυγος του Ρομάν Πολάνσκι, Σάρον Τέιτ κι άλλοι έξι άνθρωποι. Είναι άγνωστο τι ακριβώς έχει αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 82χρονος πλέον Μάνσον είναι βαριά άρρωστος.

Ο Μάνσον κρατείται στη φυλακή Κόρκοκαν της Καλιφόρνια και σύμφωνα με τους Los Angeles Times είναι σοβαρά άρρωστος. Το TMZ μετέδωσε ότι ο διαβόητος serial killer μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην πόλη Μπέικερσφιλντ, σε απόσταση περίπου μιας ώρας από την πολιτειακή φυλακή της Καλιφόρνιας.

Εκπρόσωπος των φυλακών της πολιτείας δεν έκανε δηλώσεις λόγω απορρήτου. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 82χρονος δολοφόνος είναι ζωντανός.

Ο Μάνσον, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, διέταξε τους οπαδούς του που αποκαλούνταν “η οικογένεια Μάνσον” να δολοφονήσουν επτά άτομα τον Αύγουστο του 1969 σε μια προσπάθεια, όπως δήλωσαν εισαγγελείς, να ξεκινήσει έναν φυλετικό πόλεμο μεταξύ λευκών και μαύρων.

Μεταξύ των θυμάτων του και η Σάρον Τέιτ, σύζυγος του γνωστού πολωνού σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, η οποία ήταν 8,5 μηνών έγκυος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε