Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Βασιλιάς Κάρολος: Η υποδειγματική συμπεριφορά της πριγκίπισσας Σάρλοτ – Χέρι χέρι με τον πρίγκιπα Λούις

Βασιλιάς Κάρολος: Η υποδειγματική συμπεριφορά της πριγκίπισσας Σάρλοτ – Χέρι χέρι με τον πρίγκιπα Λούις

Όπως σε κάθε της εμφάνιση, έτσι και στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, η πριγκίπισσα Σάρλοτ είχε υποδειγματική συμπεριφορά, ενώ είχε υπό την προστασία της, τον μικρότερο αδερφό της, πρίγκιπα Λούις, ο οποίος συνηθίζει να… κλέβει την παράσταση με τις αυθόρμητες αντιδράσεις του

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ, η οποία έγινε οκτώ ετών αυτή την εβδομάδα, εθεάθη να κάθεται δίπλα στον μικρό της αδερφό πρίγκιπα Λούις, σε ένα βασιλικό αυτοκίνητο με τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Τα αδέρφια έφτασαν χωρίς τον μεγαλύτερο αδερφό τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, 9 ετών, ο οποίος ακολούθησε στην πομπή πίσω από τον Βασιλιά.

Η πριγκίπισσα φορούσε ένα headpiece Jess Collett x Alexander McQueen, με κρύσταλλο και ασημένια νήματα. Επίσης το φόρεμα και η κάπα της ήταν του σχεδιαστή Alexander McQueen και ίδιο σχέδιο με αυτό της μητέρας της, Κέιτ Μίντλετον.

 

Κρατούσε από το χέρι τον μικρότερο αδελφό της, ακολουθώντας τους γονείς τους στην είσοδό τους στο Αββαείο του Γουέστμινστερ για την στέψη του παππού της, βασιλιά Καρόλου.

Το ίδιο συνέβη και κατά την έξοδο τους, μετά την τελετή της στέψης.

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις