Δευτέρα, 27 Μαΐ
24oC Αθήνα

Βασιλιάς Κάρολος και πριγκίπισσα Νταϊάνα: Νέο βιβλίο για τον «εύφλεκτο» γάμο τους

Βασιλιάς Κάρολος και πριγκίπισσα Νταϊάνα: Νέο βιβλίο για τον «εύφλεκτο» γάμο τους

«The King: The Life of Charles III». Αυτό είναι το νέο βιβλίου που αναμένεται να ταράξει τα «νερά» στο Μπάκιγχαμ, καθώς θα φέρει στο «φως» νέες λεπτομέρειες γύρω από τον αποτυχημένο γάμο του βασιλιά Καρόλου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Την επερχόμενη βιογραφία «The King: The Life of Charles III», γράφει ο δημοσιογράφος Κρίστοφερ Άντερσεν και θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου. Όπως αναφέρει το βιβλίο ο γάμος του βασιλιά Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήταν τόσο «εύφλεκτος» που οι αξιωματικοί της βασιλικής προστασίας ανησυχούσαν ότι κάποιος θα πληγωθεί.

Σύμφωνα με το βιβλίο, ένας από τους υπηρέτες του Καρόλου θυμάται ότι είδε την Νταϊάνα «να βρίζει τον σύζυγό της και να κοροϊδεύει την εμμονή του με την Καμίλα». Ο υπηρέτης, όπως γράφει ο Άντερσεν, παρακολουθούσε καθώς η Νταϊάνα «κυνηγούσε» τον σύζυγό της «στους διαδρόμους, τις σκάλες και από δωμάτιο σε δωμάτιο» στο εξοχικό καταφύγιο του Καρόλου, το Highgrove House.

«Ξέρεις ποιος είμαι;» – «Δεν θα γίνεις ποτέ βασιλιάς!»

«Γιατί δεν θα κοιμηθείς μαζί μου;» φέρεται να έλεγε η Νταϊάνα στον σύζυγό της, ο οποίος «είχε μονομερώς διακόψει τη σεξουαλική τους σχέση», από τη γέννηση του πρίγκιπα Χάρι το 1984. 

Με τον Κάρολο να απαντάει, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο: «Δεν ξέρω, αγαπητή μου. Νομίζω ότι μπορεί να είμαι γκέι», ενώ απαιτούσε, σύμφωνα με το βιβλίο, από τη σύζυγό του σεβασμό αντίστοιχο της θέσης του.

«Ξέρεις ποιος είμαι;» ρώτησε τη γυναίκα του και «η Νταϊάνα απάντησε ότι ήταν ένα “f… ζώο”», γράφει ο Άντερσεν. «Δεν θα γίνεις ποτέ βασιλιάς!» του φώναζε. «Ο Γουίλιαμ θα διαδεχθεί τη μητέρα σου».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις