Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Βασιλιάς Κάρολος: Περπάτησε έξω από το Μπάκιγχαμ και προκάλεσε φρενίτιδα

Βασιλιάς Κάρολος: Περπάτησε έξω από το Μπάκιγχαμ και προκάλεσε φρενίτιδα
ΦΩΤΟ REUTERS

Λιγότερο από μία ημέρα μας χωρίζει πλέον από τη στέψη του βασιλιά Καρόλου και ήδη χιλιάδες άνθρωποι έχουν κατακλύσει την περιοχή γύρω από το Μπάκιγχαμ, για να απολαύσουν κάθε λεπτό αυτής της ιστορικής στιγμής.

Κι όταν νωρίτερα, είδαν μπροστά τους τον ίδιο τον βασιλιά Κάρολο να περπατάει, προκλήθηκε… φρενίτιδα!

ΦΩΤΟ REUTERS

«Η μαμά σου θα ήταν περήφανη» έγραφε ένα πλακάτ, το οποίο ο βασιλιάς Κάρολος διάβασε χαιρετώντας την γυναίκα που το κρατούσε…

«Η Αμερική αγαπάει τον βασιλιά Κάρολο» έγραφε ένα άλλο πλακάτ.

Μάλιστα, εκτός από τον ίδιο τον Κάρολο, οι άνθρωποι που έχουν «κατασκηνώσει» στο σημείο, είδαν να τους πλησιάζει τόσο ο γιος του Καρόλου, πρίγκιπας Ουίλιαμ, όσο και η σύζυγός του Κέιτ.

«Δεν κοιμάστε και πολύ εδώ πέρα, όπως μαθαίνω», είπε ο Ουίλιαμ σε μια γυναίκα, αναφερόμενος στον κόσμο που ζει σε σκηνές και έχει ήδη δημιουργήσει μια γιορτινή ατμόσφαιρα, παρά τη σφοδρή βροχόπτωση.

«Ελπίζω να μην βρέχεστε», πρόσθεσε. Ο βασιλιάς και ο γιος του, που συνοδευόταν από τη σύζυγό του Κέιτ, συζήτησαν με πολλούς ανθρώπους και πόζαραν για σέλφι μαζί τους.

Την Πέμπτη ο Ουίλιαμ και η Κέιτ πήγαν με το μετρό σε μια παραδοσιακή παμπ του Λονδίνου, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με θαμώνες και ιδιοκτήτες, δύο εικοσιτετράωρα πριν από τη στέψη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις