Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Βασιλικά προνόμια απολαμβάνει η μαμά της Meghan Markle που έφτασε στη Μ. Βρετανία για το γάμο

Βασιλικά προνόμια απολαμβάνει η μαμά της Meghan Markle που έφτασε στη Μ. Βρετανία για το γάμο

Η μητέρα της Meghan Markle, Doria Ragland, 61 ετών, έφτασε στο αεροδρόμιο του Χίθροου, στο Λονδίνο, το απόγευμα της Τετάρης. Και από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στην Αγγλία, πήρε μια γερή “δόση” βασιλικής περιποίησης…

Ένα πολυτελές αυτοκίνητο που ανήκει στον βασιλικό στόλο, την παρέλαβε από το αεροδρόμιο και την μετέφερε σε σουίτα. Η προσωπική βοηθός της Meghan, Amy Pickerill καλωσόρισε την Doria με έναν αξιωματικό μετανάστευσης, ο οποίος γρήγορα έβαλε σφραγίδα στο διαβατήριό της, καθώς ένας υπάλληλος του παλατιού, έπαιρνε τις αποσκευές της, συμπεριλαμβανομένου και του ρούχου Burberry που αναμένεται να φορέσει στον βασιλικό γάμο.

Η Doria απομακρύνθηκε γρήγορα από το αεροδρόμιο και μεταφέρθηκε για να δει την κόρη της και τον Πρίγκιπα Χάρι, πριν συναντηθεί για πρώτη φορά με την βασίλισσα και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ο Πρίγκιπας Κάρολος, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ.

Η άφιξη της Doria έρχεται τη στιγμή που η κόρη της δέχθηκε τα “βέλη” της ετεροθαλούς αδελφής της Samantha και ενώ ο πατέρας της μέλλουσας νύφης, Thomas Markle, ανακοίνωσε ότι πρέπει να κάνει επέμβαση στην καρδιά του, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τις πληρωμένες φωτογραφίες παπαράτσι.

Η μητέρα του Meghan θα μείνει σε πανάκριβη ιδιωτική σουίτα, που χρησιμοποιείται κατά καιρούς από πλούσιους και διάσημους, η οποία προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα και πολυτελείς εγκαταστάσεις, με κόστος χιλιάδων λιρών.

Θα μείνει με τη νύφη το βράδυ πριν από το γάμο και στη συνέχεια θα φύγει μαζί της για το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor Castle.

Πηγή: dailymail

 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις