Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Βασιλικός γάμος με σέξι ατύχημα και παρανυφάκια που τα πήρε… ο αέρας! Pics – Video

Βασιλικός γάμος με σέξι ατύχημα και παρανυφάκια που τα πήρε… ο αέρας! Pics – Video
Φωτογραφία Reuters

Τα χαριτωμένα παρανυφάκια – ανάμεσά τους ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ- καθώς και ένα… σέξι ατύχημα, ήταν στα highlights του βασιλικού γάμου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Γουίνδσορ.

Σήμερα παντρεύτηκε η Πριγκίπισσα Ευγενία, η μικρή κόρη της Δούκισσας του Γιορκ, Σάρας, και του Δούκα του Γιορκ, Άντριου, τον επί σειρά ετών σύντροφό της, τον 32χρονο Τζακ Μπρούκσμπανκ.

Η γαμήλια τελετή μεταδόθηκε ζωντανά από το τηλεοπτικό δίκτυο ITV από το παρεκκλήσι του Σεν Τζορτζ του 15ου αιώνα, στο Ουίνδσορ, εκεί όπου παντρεύτηκε και ο Χάρι. Στον γάμο είχαν προσκληθεί με κλήρωση 1.200 «κοινοί θνητοί», οι οποίοι άκουσαν σε απευθείας μετάδοση την τελετή μέσα στους χώρους του Κάστρου, ενώ χιλιάδες άνθρωποι την παρακολούθησαν από τον εξωτερικό χώρο. Πολλοί μάλιστα είχαν πάει εκεί από την Πέμπτη για να πιάσουν θέση.

Σήμερα φυσούσε πολύ… Και ο αέρας δυσκόλεψε τους καλεσμένους – για την ακρίβεια τις καλεσμένες που προσπαθούσαν να κρατήσουν τα εντυπωσιακά καπέλα τους, αλλά και τα φορέματα τους. Ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατό για μία από τις επίσημες καλεσμένες που δεν γλίτωσε το σέξι ατύχημα, την ώρα που ανέβαινε τα σκαλιά στο παρεκκλήσι.

Ο δυνατός άνεμος… παρέσυρε και τα παρανυφάκια, που δυσκολεύονταν να ανέβουν τα σκαλιά, λόγω και του νεαρού της ηλικίας τους.

https://twitter.com/harpersbazaarus/status/1050710663436361728

Πολλά παραπάτησαν, ενώ τα βρήκε… σκούρα και η πριγκίπισσα Σάρλοτ που φυσικά δεν “μάσησε” και συνέχισε να χαιρετά τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε διακοπές για σκι στην Ελβετία το 2010. Ο Τζακ είναι στέλεχος για το ευρωπαϊκό τμήμα της εταιρείας ποτών Casamigos Tequila, της οποίας συνιδρυτής είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ενώ η Ευγενία είναι διευθύντρια στην γκαλερί του Λονδίνου Hauser & Wirth.

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις