Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Βασίλισσα Ελισάβετ: 80.000 ευρώ στο ebay για ένα βραχιόλι από το λαϊκό προσκύνημα

Βασίλισσα Ελισάβετ: 80.000 ευρώ στο ebay για ένα βραχιόλι από το λαϊκό προσκύνημα

To eBay ανακοίνωσε πως σταμάτησε τις πωλήσεις για δεκάδες αναμνηστικά βραχιολάκια που δίνουν οι αρχές σε όσους συμμετέχουν στο λαϊκό προσκύνημα στην βασίλισσα Ελισάβετ στο Γουεστμίνστερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα χαρακτηριστικά κίτρινα βραχιόλια έφτασαν να πωλούνται 80.000 ευρώ! Ωστόσο, το eBay ανακοίνωσε ότι σταματά την αγοραπωλησία τους, καθώς η πώλησή τους αντιβαίνει τους κανόνες της πλατφόρμα. Τα συγκεκριμένα βραχιόλια δίνονταν δωρεάν από τις αρχές σε όσους περίμεναν για ώρες στην ουρά έξω από το Γουεστμίνστερ για να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη του βασίλισσα Ελισάβετ.

Σημειώνεται πως πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα εκτιμάται ότι θα επισκεφθούν το Λονδίνο για την κηδεία της Βασίλισσας, ενώ εκατοντάδες πολιτικοί από όλον τον κόσμο αναμένεται να φτάσουν στην πρωτεύουσα τη Δευτέρα.

Μεταξύ αυτών, ο Αμερικανός πρόεδρος, ο πρόεδρος της Βραζιλίας και ο πρόεδρος της Τουρκίας ενώ το παρών μέλη από όλες τις βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης.

Σήμερα, Κυριακή ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ θα παραχωρήσει δεξίωση σε όλους τους ηγέτες που θα έρθουν να παρακολουθήσουν από κοντά την νεκρώσιμη ακολουθία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις