Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Bαθιά συγκινημένη με όσους γιόρτασαν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο μου»

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Bαθιά συγκινημένη με όσους γιόρτασαν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο μου»
Φωτογραφία Reuters

Η βασίλισσα Ελισάβετ δηλώνει «υποχρεωμένη και βαθιά συγκινημένη» από τους τετραήμερους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της, καθώς συμπληρώθηκαν 70 χρόνια παρουσίας της στο θρόνο και την κατέστησαν ως τη μακροβιότερη μονάρχη της ιστορίας.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μετά το πέρας των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου με τις δηλώσεις της βασίλισσας Ελισάβετ: 

«Όταν έρχεται η στιγμή για να σηματοδοτήσεις τα εβδομήντα χρόνια ως η Βασίλισσα σας, δεν υπάρχουν οδηγίες για τον σωστό τρόπο να το κάνεις. Είναι πραγματικά η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Αλλά νιώθω υποχρεωμένη και βαθιά συγκινημένη που τόσοι πολλοί άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο μου», δηλώνει η βασίλισσα Ελισάβετ.

«Αν και μπορεί να μην παρακολούθησα προσωπικά σε κάθε εκδήλωση, η καρδιά μου ήταν μαζί σας και παραμένω αφοσιωμένη στο να σας υπηρετήσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου, με την υποστήριξη της οικογένειάς μου.

Έχω εμπνευστεί από την καλοσύνη και τη χαρά που ήταν τόσο εμφανή τις τελευταίες μέρες και ελπίζω αυτή η ανανεωμένη αίσθηση της συντροφικότητάς μας να είναι αισθητή για πολλά χρόνια ακόμα. 

Σας ευχαριστώ ειλικρινά για τις ευχές σας και για τον ρόλο που παίξατε όλοι σε αυτές τις χαρούμενες γιορτές», καταλήγει η βασίλισσα Ελισάβετ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις