Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η αναμονή «βασιλιάδων», «φρουρών» και «αντιβασιλικών» έξω από το κάστρο Κάρντιφ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η αναμονή «βασιλιάδων», «φρουρών» και «αντιβασιλικών» έξω από το κάστρο Κάρντιφ
Reuters

Την τρίτη ημέρα του λαϊκού προσκυνήματος της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο Πρίγκιπας Κάρολος ταξίδεψε στην Ουαλία. Εκεί επισκέφτηκε το κάστρο Κάρντιφ μαζί με την σύζυγό του, Καμίλα.

Η ενέργεια των Βρετανών που περίμεναν τον Βασιλιά Κάρολο έξω από το κάστρο φαίνεται πως ήταν αστείρευτη αφού εξακολουθούσαν, παρά την φυσική κούραση, να περιμένουν να χαιρετήσουν τον Βασιλιά. Μάλιστα, άλλοι ντυμένοι σαν πρίγκιπες και άλλοι σαν φρουροί του Μπάκιγχαμ, κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή με τις εμφανίσεις τους.

Ένας Βρετανός… wannabe βασιλιάς, φόρεσε το στέμμα του, έβαλε βασιλικά κοσμήματα, πήρε μια ομπρέλα, σαν γνήσιος Λονδρέζος και στάθηκε στην ουρά. Είχε μάλιστα και την προσωπική του «προστασία», αφού κρατούσε ένα μπαλόνι με ελικόπτερο της αστυνομίας.

Σε μια άλλη γωνιά, περίμεναν τρεις κυρίες με βασιλικά στέμματα, αναμένοντας τον πρίγκιπα Κάρολο και βγάζοντας φωτογραφίες με τα κινητά τους.

Ένα μικρό αγοράκι, κυμάτιζε την σημαία της Ουαλίας και φαινόταν να το διασκεδάζει. Ήταν μάλιστα ντυμένος σαν μικρός φρουρός του Μπάκιγχαμ.

Ανάμεσα στους υπομονετικούς φανατικούς της βασιλικής οικογένειας που περίμεναν τον Βασιλιά Κάρολο, βρισκόταν και ορισμένοι που διαδήλωναν κατά της μοναρχίας. Ζητούσαν με πανό το «Τέλος της Βασιλικής οικογένειας».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις